Mit gondoltok az Alana,Szofia,Larina,Kevin,Dorián nevekről?
Elena vagy Zsófia. Adrián még inkább Adorján.
A fentiekből a Szofia (de nem szeretem, pláne rövid o-val).
Alana,Szofia,Larina -cool mind, illik külföldi,-és magyar vezetéknevekhez is.
Kevin -én erről egy pálcika -kinézetű emberre asszociálok, akit elfúj a szél. Nekem ez a név nem elég kemény, túl lágy, nem elég férfias; de egyébként jó név, mert teljesen vállalható, rendes, tisztességes név.
Dorián - cool név nem a legeslegszebb fiúnevek, de a legszebb -fiúnevek között van, szóval szerintem gyönyörű; na, ez tök jó férfias hangzású név, nem is becézném, ez így van jól, ahogy van.
Lányokból az Alanát nem becézném, Szofiát lehet Szofinak, Larinát vagy végigmondanám, vagy Lara, vagy Lari -nak becézném; ez akár lehet mind a három is, hogy felváltva, ahogy jön.
Egyébként a Kevinből tudok egy férfiasabb változatot, a Keve. Nem a kedvenc nevem ez sem, ez nekem az átlagos nevek között van, hogy nem szép, de nem csúnya, teljesen oké, jó , vállalható, rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!