Ezek az anyukák valójában mit dolgoznak?
Az utóbbi időben nagyon sok hirdetés szembe jön velem a Facebookon, melyben anyukák hirdetik magukat, akik otthonról dolgoznak gyerek mellől online, arra kernek, csatlakozzak hozzájuk.
De nem világos, miből folyik be a pénz? Valamit árulnak? Az egyikük kifejezetten írta, hogy nem kell árulni semmit, nem kell tukmálni semmit senkire. Viszont a legtöbbnél feltűnik az aloe vera, forever living produkt, és hát az egy termék, azt meg gondolom el kellene adni….
Ismeri valaki ezeket?
Nekwm a kedvenc ilyen képem, gyakran látni, amikor anya “dolgozik” a laptopon, ölében meg a 3 év körüli gyerek. Na, aki tartott már az ölében gyereket, az tudja, hogy így mennyire lehet dolgozni. Semennyire.
Illetve olyat is láttam, hogy az egyik anyuka főzés közben készített képet, szó szerint egyik kezében a fakanál, másikban a laptop. Nevetséges.
Nyilván, hogy ezek valamilyen központi képzést kapnak, mert teljesen ugyanazok a sablonok jelennek meg. Személyiségfejlesztés, családdal és gyerekkel töltött minosegi idő, megváltozott az életem, stb. Nem hinném, hogy a többség ezt maga is elhiszi, mert ennyi agymosott liba csak nincs….
Én azt gondolom, hogy amíg a gyerek kicsi, addig vele vagyok otthon, ez a munka, kvázi az állam ezért fizet. Ha meg bekerül intézménybe, onnantól délután négyig dolgozom a mubkahelyemen, majd felszedem őt a bölcsiben, és onnantól a munkáról hallani se akarok másnap reggelig. Ha még ekkor is a laptop előtt kellene ülnöm, az nettó szívás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!