Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Irigy, neveletlen az a gyerek...

Irigy, neveletlen az a gyerek (lány), aki nem akar a saját csokitojásából, csokinyúlból (kb 10 db) 2 darabot adni az unokatestvéreinek, amiért azok meglocsolják őt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Azt ő kapta, azzal osztja meg, akivel akarja. Ha senkivel, az is rendben van.

Az a bunkóság, hog elvárjátok tőle, hogy abból adjon, amit ő kapott

2022. ápr. 15. 14:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Mert ő kapta..

A sajàtjából ha ő maga akar, akkor megkínàlhatja

Adj a tiedből nekik😬

2022. ápr. 15. 15:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Más cuccát nem illik felajánlani :D
2022. ápr. 15. 15:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne adnia?
2022. ápr. 15. 15:45
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigység. Normális.

A szülő viszont egy zsugori ,ráadásul nem tiszteli a saját (!) gyerekét, a gyereke tulajdonát.

2022. ápr. 15. 16:36
 16/27 anonim ***** válasza:
97%

De hát azokat ő kapta.

Locsolóknak ilyen céllal illik előre készülni, nem a gyerektől elvenni az övét.

2022. ápr. 15. 17:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként amúgy is más a viszony az édességgel… én csak ünnepekkor kaptam úgy édességet, hogy az a szobámban lehetett és én osztottam be mennyit eszek egy nap, majd a következő ünnepig “böjt”. Én sem szívesen kínálgattam volna belőle senkit.

Felnőttként simán odaad az ember egy doboz nutellát a spejzből, aztán este elmegy és vesz egy másikat, ezt a gyerek nem tudja megcsinálni, akinek valószínűleg ilyenkor az sem mindegy, hogy nyúl formája van a csokinak vagy kocka…

2022. ápr. 15. 17:54
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
20 vagyok, de en se adnek. Az az övé, a husvet meg amugy is a fiuknak kedvez, ezert is utaltam mindig. 2 ocsem mindig ment locsolni, csomo csokival, tojassal, penzzel jottek haza, en meg "elviseltem" a locsolokat, mar akkor is utaltam a husvetot.
2022. ápr. 15. 19:58
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
nem neveletlen. ő kapta ajándékba, nem köteles odaadnio. szólni kellett volna előre a kisláynak, hogy elfogják tőle venni a tojásait, mert mást nem tud adni a locsolásért. És akkor nem is kérte volna a locsolást. Az anyuka nyissa ki a pénztárcáját akkor,ha nincs más, és adjon oda pár forintot, de ne a gyerekét vegyék el odaadni a locsolóknak, ne a kislányét. Arról volt szó, hogy az az övé. Szólni kellett volna előtte.
2022. ápr. 15. 21:20
 20/27 anonim ***** válasza:
68%
*vagy, ha eleve ezért lett adva neki a tojás, hogy úgy lett megbeszélve, már előre leegyeztetve a kislánnyal,amikor kapta őket, amikor még nem voltak sehol se locsolók, hogy mikor odaadták a kislánynak, már akkor meg lett mondva, hogy ,,ezeket azért kapod, hogy majd tudjál valamit adni a locsolóknak, és ha még marad utána, akkor a többit megeheted." akkor már megint más a helyzet, hogy nem ebben állapodtatok meg.
2022. ápr. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!