Irigy, neveletlen az a gyerek (lány), aki nem akar a saját csokitojásából, csokinyúlból (kb 10 db) 2 darabot adni az unokatestvéreinek, amiért azok meglocsolják őt?
Nem. Azt ő kapta, azzal osztja meg, akivel akarja. Ha senkivel, az is rendben van.
Az a bunkóság, hog elvárjátok tőle, hogy abból adjon, amit ő kapott
Nem
Mert ő kapta..
A sajàtjából ha ő maga akar, akkor megkínàlhatja
Adj a tiedből nekik😬
Nem irigység. Normális.
A szülő viszont egy zsugori ,ráadásul nem tiszteli a saját (!) gyerekét, a gyereke tulajdonát.
De hát azokat ő kapta.
Locsolóknak ilyen céllal illik előre készülni, nem a gyerektől elvenni az övét.
Gyerekként amúgy is más a viszony az édességgel… én csak ünnepekkor kaptam úgy édességet, hogy az a szobámban lehetett és én osztottam be mennyit eszek egy nap, majd a következő ünnepig “böjt”. Én sem szívesen kínálgattam volna belőle senkit.
Felnőttként simán odaad az ember egy doboz nutellát a spejzből, aztán este elmegy és vesz egy másikat, ezt a gyerek nem tudja megcsinálni, akinek valószínűleg ilyenkor az sem mindegy, hogy nyúl formája van a csokinak vagy kocka…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!