Hogyan segítenéd gyermekedet ebben a helyzetben, hogy tanuljon belőle?
A kislányomról van szó, aki 9 éves.
Csinált valamit, ami miatt nem teljesülhetett egy vágya. Buta dokgokat csinált, még ekkor is próbáltam egyengetni az útját. Ezek után még szemtelenebb dolgokat engedett meg magának. Az apja nagyon jófej apuka, nem az a vaskalapos. Mégis ezen a ponton azt mondta, hogy elég, nem lesz amit a kislány akar, amiatt amiket csinált.
Azóta mérges rám is meg az apjára is. Rosszul érzem magam emiatt. Még olyan mintha ő lenne rám mérges. Elmondtam neki, hogy én a végsőkig kiálltam mellette, de ő még csak tett rá. Mondtam neki, hogy ettől én őt nagyon szeretem, és sajnálom ami történt. De én nem tudtam mást tenni ebben a helyzetben, neki kellett volna.
Szerintetek belátja majd, hogy ez rajta múlott valójában? Vagy hagyjam ezt annyiban? Kell még erről beszélni vagy engedjem el? Az biztos hogy még ő van felháborodva. Nem tudom, hogy rám vagy magára mérges igazából vagy az apjára. De nem igazán volt még ilyen helyzet nálunk, hogy ennyire kitartóan haragudjon ránk, kora délután történt. De sosem volt még olyan, hogy úgy feküdjön le, hogy haragszik és ma így történt 😔 nagyon elkeserített
Szerintem eddig a kislány is hamar jó útra tért. Nem kell azonnal elásni a szülőket :)
Nyugi, tarts ki, meg fog békélni és később ő maga fogja belátni, hogy nektek ad igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!