Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sikítva futnék ki a világból....

Sikítva futnék ki a világból. Mit tegyek, hogy helyre billenjek?

Figyelt kérdés

15hónapos a nagy, 25hetes vagyok a kicsivel. És besokaltam.

Nem okoz gondot sem a házimunka, sem a kicsi. Mégis, legszívesebben pocakot letenném, ajtót kulcsra zárni, kulcsot eldobni, és meg sem állni a világ végéig.

Egyszerűen nincs türelmem, vagy nem is tudom mim per pill, a mostani életemhez. Sem a gyerekekhez sem az itthon léthez, sem sem sem... Magamhoz leginkább.

Ülök és nézek ki a fejemből, és hátráltatom magam....... Töltődni nem tudok elmenni. Egyrészt a pocak akadályoz, másrészt a nagyot nem tudom lepasszolni senkinek, apa 12órázik. Hozzá sincs türelmem.

Bejött ez a hülye hideg dilis idő, és vele együtt én is megkattantam:S

Mit csináljak?

kilőve a menj el otthonról programok zöme, 99%, pedig jó lenne. Fizikailag nem bírja a lábam most:S az az egy százalék a bolt:S

2010. szept. 15. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ismere, amiről beszélsz, kedves utolsó, én megértelek. Nekem barátnőm volt itt tegnap meg tegnapelőtt, nagyon örültem a társaságának, csavarogtunk a kisfiammal a városban, itthon játszottak, én takarítottam, beszélgettünk közben, itt ebédelt, stb. Jót tett a társaság, az én férjem is tizenpárórázik. A barátnőm ki volt bukva, hogy mi hülyeség eszembe jut, ait eg akarok csinálni, olyan vagyok, mint egy búgócsiga. Nálam a kávé teszi, rengeteget iszok. Az segít.

Ennek ellenére nálam is kiborul néha a bili, mint nálad. Nézz filmet. Én rengeteget töltöttem le, egész nap azok mennek, jól szórakozok közben. Ha nincs kedvem, aznap nem csinálok semmit. Majd másnap bepótolom. Aludj, ha a kicsi alszik. Az is jót tesz. Olvass könyvet.

2010. szept. 15. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 gyerekem van. Az ősz-tél nálam is gyakran behozza a depressziós hangulatot, az elmúlást...nemrég meghalt a nagymamám is, és nincs nap, hogy ne szeretnék elindulni hozzá, nagyon rossz:( Közben építkezünk és egész nyáron sehol nem voltunk. Hetente párszor én is közlöm, hogy ki tudnék futni a világból!!! Ha esik, fúj, felhős van, akkor pláne végem...

Most, hogy ma és tegnap jó idő volt, kicsit belevetettem magam az őszi takarítgatásba, szelektálom a dolgokat, de közben látom, hogy ablakmosás, festés, minden apró dolog jó lenne, de már energiáink vége felé járunk, egész nyáron csak a munka, munka...

Én megfogadtam, hogy reggel, mikor negyed 8-kor a gyerekek elmennek a suliba, a kicsi mellett( 20 hónapos) megpróbálok egy óra alatt rendet rakni, mosás, ágyazás, ilyenek. Közben kávézás. Aztán minden jó időt kihasználva bicajozás, séta, beszélgetés, telefon barátnőnek, mamalátogatás, játszótér, zenehallgatás, sorozat, mert délután kezdődik elölről a taposómalom: gyerekekkel tanulás, esti rituálék. Nekem az igazi kikapcsolás a férjemmel eltöltött egy egész nap lenne, csak erre vágyom 2 éve, de sajnos egyelőre ez még várat magára...

2010. szept. 15. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Jelen pillanatban ugyanugy érzemmagam,mint te.nekem egy örökmozgó 19 hónaposom van és 28 hetes vagyok.

a gyerekkel délelőtt is menni kell "tátá",délután is.ma is 3 óra hosszáig voltunk kinn.egyszerűen én is a végpontnál vagyok, sokszor besokalok.ráadásul iskola mellett lakunk közvetlen, ahol egész nap ordibálnak a gyerekek, ma délután is 50percet aludt,még arra sem volt időm, hogy megebédeljek:( ráadásul a gyerekem 4 napja éjjel is fenn van,nem akar aludni.

szeretnék én is lelépni néha, de építkezünk és a férjem meló után rögtön odamegy,alig van itthon.

tegnap voltam a nőgyógyásznál, aki azt irta a papiromra, hogy ágynyugalom..hahaha..majd nézegetem távolról:(

2010. szept. 16. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!