Mi legyen a fiam neve ?
Figyelt kérdés
Eddig a
Teodor
Auguszt
Bartal
Valton
Ámor
Félix
Ciceró
Jordán
Kien
2022. ápr. 6. 22:59
22/29 anonim válasza:
Teodor vagy Valton. Én nem adnám. De ha csak ez a lista lenne akkor ez a kettő.
23/29 anonim válasza:
Valton XD
Amúgy akik ilyen "különleges" nevélet akarnak a gyereknek, miért akarják, hogy a nevével tűnjön ki a társai közül? Inkább arra koncentrálnljatok, hogy az okosságával, jól neveltségével tűnjön ki, nem azzal, hogy ő a Valtonka.
24/29 anonim válasza:
A kérdező egyértelműen csak kitalálja ezeket a kérdéseket... ahogy más is írta már, tegnap épp kislány neveket keresett, akkor is jött egy elképesztő listával. Gondolom unatkozik a szentem.
Ha én épp babát várnék, elsősorban az apját kérdezném meg, hogy mi legyen a neve, aztán összevetnénk az ő elképzeléseit az enyémekkel. De biztos, hogy nem a gyakorin kérdezősködnék.
27/29 anonim válasza:
Legyen akkor Edömér, vagy inkább Csörsz.
Vagy mit szólnál a Volfram névhez?
Volframka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!