Melyik név legyen?

Figyelt kérdés

Cziráky a vezetéknév, megtudtuk, hogy kislány lesz.

Klementina tetszik a legjobban, de nagyon tetszik a Kamilla és a Karina is. Szerintetek?

2022. márc. 28. 23:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a Kamilla tetszik a legjobban :)
2022. márc. 28. 23:13
 2/26 anonim ***** válasza:
72%
Kamilla vagy Kelementina.
2022. márc. 28. 23:22
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Kamilla vagy Karina.
2022. márc. 28. 23:26
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Karina
2022. márc. 28. 23:29
 5/26 anonim ***** válasza:
69%
Karinával szerintem szép a csengése
2022. márc. 28. 23:52
 6/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem beleszólnék de eleve kissé "cifra" már a vezetéknév, és mellé muszáj különleges név hozzá? Cziráky Klementina nagyon Lakatos Dzseniffer kategória..., Cziráky Kamilla még elfogadható de a Kamilla nem igazán tetszik nekem, Cziráky Karina meg nehéz kiejteni(ki-ka és sok r) kicsit és olasz nevet nem adnék már ha engedélyezett akkor sem. Ha mindenképp ez a 3 kell akkor Kamilla, de javasolnék párat:

Cziráky Petra

Cziráky Anikó

Cziráky Nikolett

Cziráky Júlia

Ha minenképp K betűs:

Cziráky Klaudia

Cziráky Kata

Cziráky Kitti

Cziráky Krisztina (tudom sok de mégis átlagos név)

2022. márc. 28. 23:52
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, szerintem is Kamilla lesz amúgy :)

Utolsó.. azért ezt a harmat írtam le, mert ezek tetszenek nekünk. Koszi, de ezek nem jönnek be egyáltalán

2022. márc. 29. 00:01
 8/26 anonim ***** válasza:
61%
7.rendben, megértem :) örülök hogy kamilla lesz végül.
2022. márc. 29. 00:05
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem Klementina vagy Kamilla ezek közül. Igazából elsőnek így tökre bejött a Klementinával, meg szerintem így szép név is, különleges hangzású, meg szerintem nem is annyira gyakori. A Kamilla pedig hétköznapibb név, de szép név az is, de tény, hogy egyszerűbb a Klementinánál. Szóval kinek mi jön be inkább. A Klementina, ami ritkább, különlegesebb hangzású, vagy a Kamilla, ami habár szép név, elég hétköznapi (ami nem nagy probléma szerintem). Mindkettő szép. Nekem a Karina név viszont az nagyon nem jön be.
2022. márc. 29. 01:03
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
A Kamilla ezek közül a legjobb 😀
2022. márc. 29. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!