Melyik név legyen?
Figyelt kérdés
Cziráky a vezetéknév, megtudtuk, hogy kislány lesz.
Klementina tetszik a legjobban, de nagyon tetszik a Kamilla és a Karina is. Szerintetek?
2022. márc. 28. 23:10
11/26 anonim válasza:
Kamilla szerintem is. Azt a leggördülékenyebb kimondani a vezetéknévvel.
12/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2022. márc. 29. 05:31
13/26 anonim válasza:
Érdekes, hogy ez a Kamilla ennyire felkapott lett. Minden második “mi legyen a neve?” gyakoris kérdésben ez a név lesz a befutó. De ahol nem ott is javasolják. Ez az új Anna-Hanna 😂
14/26 anonim válasza:
Annyira nem népszerű, legalábbis egyelőre mint a Hanna-Anna páros. 2019-ben a 45. leggyakrabban adott nő név volt, de egy év alatt 10 helyet ugrott, most a 35., szóval lehet hamarosan az első 10-ben lesz. Amúgy az én 7 éves lányomat is így hívják.😅 Még jó 20 évvel ezelőtt tetszett meg ez a név.
15/26 anonim válasza:
Kamilla. A Klementinával nagyon megszívatnátok, elég bonyolult a vezetéknévvel. A Karina meg nem illik a vezetéknévhez.
16/26 anonim válasza:
Kamilla. A 3 közül ez a leglágyabb hangzású ami fontos az erős vezetéknév mellé szerintem.
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, továbbra is Kamilla a nyerő :D
13as, hogy őszinte legyek, egy ismerősöm körében sincs Kamilla. Sőt, nem is hallottam még sose eloben, pl ha voltunk valahol az ország bármelyik részen. De kinek mi. Azért egy Hanna vagy Anna név gyakoriságával nem hasonlítanám össze.
2022. márc. 29. 12:49
19/26 anonim válasza:
Én amúgy sosem értettem miért baj, ha népszerű név. Nyilván azért népszerű mert szép. Az én fiamnak gyakori neve van mégsem találkoztam soha mással aki így nevezné a gyerekét. Meg amúgy is kit érdekel?
20/26 anonim válasza:
Szerintem a Kamilla nem passzol ehhez az egyébként nagyon szép vezetéknévhez. Ki-Kamilla. Sokszor kimondva "kikakil" lesz belőle. Már bocs..
De önmagában nézve a Kamilla a legvállalhatóbb a Karina és a Klementina mellett. A Klementina nagyon c kategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!