Miért ítélik el azt, aki szülés után pár hónappal visszamegy dolgozni?
"Megkérdezték tőlük, hogy kinek szokott otthon mesét olvasni az anyukája. A 21,gyerekből 2 tette fel a kezét. Azért ez tragédia."
Ja. Valóban tragédia, hogy ebből messzemenő következtetés von bárki is le.
Az én gyerekem pl utálta, ha olvastam neki. Soha életében nem kötötte le, így aztan egy idő után nem is erőltettem. Ő se tette volna tehát fel a kezét, te meg nyilvánvalóan elkonyveltel volna xar anyának. Az már ugye tökmindegy, hogy mese olvasás helyett mi mesét költöttünk együtt minden este. Azt élvezte. Az olvasast nem. Dehat ugye ha nincs neki olvasva, akkor nincs vele foglalkozva se. Gratulálok. Neked is, anyadnak is, meg a "szakerto", itelkezo ovonoknek is
Velem anyukám otthon volt, akkoriban még nem volt kötelező az óvoda. Ennek eredményeként nagyon nehezen illeszkedtem be a közösségbe, nem csak gyerekként, felnőttként is voltak belőle gondjaim.
N
Hallod, ki beszelt itt 15 évekről?!
Nalad vmi nem kerek.. engem pl te ugyan nem tartasz el az adodbol, mert rohadtul megdolgoztam azert h 3 evet itthon tudjak maradni! Nem kene altalanositani, foleg h itt szo se volt ilyenrol..
Azért kedves kérdező, mert ez Magyarország. Itt egy nő csak akkor ér valamit ha anya, ha pedig anya, akkor onnantól semmi más nem lehet. Mert ha vissza megy dolgozni, mert szeret, az lehetetlen, hiszen egy nő csak a gyerekét szeretheti, ha ez nem így van, egy karrierista p***a.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy a férfi már jó apa, ha "segít" a saját sarját pl megfürdetni. Hiszem magyarba' tradícionálisan az anya dolga minden. Aztán ha már senkinek nincs őrá igénye, akkor visszamehet dolgozni, de ugye x év kihagyással nem valószínű, hogy fog olyan jól keresni, mint pl a férje.... De ez nem is baj, ez így van jól. És mivel ő kevesebbet keres ugyanannyi órában, ezért hogy csak kicsit legyen alsóbbrendű vigye csak szépen a háztartást.
Apuka felelősségét pedig csak ne firtassuk, az hazafiatlan és a haldokló nyugat családbomlasztó ideológiája csupán. A bölcsődei elhelyezés is erre van.
Kedves kérdező, ezért. Mert ameddig a nőknek nem fáj eléggé ez a nyomorúság, addig mindig lesz egy-két undorító nőszemély, aki a vállára veszi a fenti véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!