Norcolut szedese után normális?
Figyelt kérdés
5napig 2x2 szedtem 3 napra rá ahogy elfogott meg jött de nagyon sok ez így kellene?2022. ápr. 5. 18:45
1/5 A kérdező kommentje:
Azért szedtem mert majd 3 hónapig nem jött meg és szeretnék babát de nyilván nem.azert nem jött meg a menstruációm
2022. ápr. 5. 18:46
2/5 anonim válasza:
Nem értem egészen pontosan, hogy mit írtál, de ha az a kérdés, hogy okozhat-e erősebb menstruációt a Norcolut, akkor az a válaszom, hogy nálam nem volt ilyen gond. Viszont mivel a méhnyákahártya megvasagodását segíti, logikus lenne, hogy annak leválása a menstruációnál nagyobb vérmennyiséget eredményez.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen azt akartam kérdezni mert nagyon erősen meg van örülök ha bír max3 órát aztán gyors wc
2022. ápr. 6. 01:25
4/5 anonim válasza:
Én is kaptam Norcolutot többször vérzés kimaradás miatt, hát, tobbedjére már tudtam, hogy vérfürdő következik utána... Nekem nagyon erős vérzés volt tőle mindig, sokkal erősebb, mint amikor magától jön meg. Teljesen normális.
5/5 A kérdező kommentje:
Azta azért durva és meddig tart ?én ezt nem értem
2022. ápr. 6. 09:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!