Akinél a gyerek már ovis és nem talál munkát nem érzi rosszul magát ez miatt?
Figyelt kérdés
#Gyerek, gyerekvàllalàs, munka,
2022. ápr. 4. 10:42
11/13 anonim válasza:
Miért kellene rosszul éreznie magát? Nem kötelező dolgozni, főleg ha az anyagiak így is rendben vannak. A gyerek nevelése, gondozása, házimunka, szervezés stb ia munka. Aki nem dolgozik, az jobban tud ezekre figyelni, többet kap a gyerek ia anyukabol.
12/13 anonim válasza:
Nem is baj, hogy nem találnak munkát. Ahogy az egyik válaszoló is írta, állandóan táppénzre ment a gyerek miatt. Nálunk ugyanez van, csak ketten vagyunk ezer feladatra, kolléganőm meg többet van otthon a gyerekeivel, mint amennyit bejár dolgozni. Én meg szakadjak meg. Ha nekem lenne saját cégem, eszembe sem lenne felvenni kisgyerekes anyukákat. Ti választottátok ezt, de nehogymár a munkatársaknak kelljen a ti gyerekeitekhez alkalmazkodni meg miattuk szívni, túlórázni állandóan.
13/13 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló igen teljesen igazad van, épp ezért mondtam fel, mert már sajnáltam a többit. Helyemre olyat vettek fel akinek nincs még gyereke, a másik 2-nek pedig már felsős vagy középiskolás gyerekei vannak. Mondjuk először úgy volt, hogy ide direkt kisgyerekeseket vesznek fel, hogy segitsék őket falun belül dolgozni, de hát így sok értelme nem lenne.
2022. ápr. 5. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!