Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csaptál már a gyerekedre?

Csaptál már a gyerekedre?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, a gyerekem 5 év alatti
Igen, a gyerekem 10 év alatti
Igen, a gyerekem 15 év alatti
Nem, a gyerekem 5 év alatti
Nem, a gyerekem 10 év alatti
Nem, a gyerekem 15 év alatti
Rám sosem csaptak kicsit se, szófogadó rendes gyerek voltam
Rám csaptak gyerekkoromban, szófogadó, rendes gyerek voltam
Rám sosem csaptak kicsit se, sok gond volt velem
Rám csaptak gyerekkoromban, sok gond volt velem
36 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Nincs gyerekem, csak 2 ocsem nagy korkulonbseggel, es igen, amikor a hajamat huzta valamelyik, akkor racsaptam a kezere. 5 eves kor alatt, utana nem kellett, mert tudtak mit lehet, es mit nem, es azt tiszteletben is tartottak. Nyilvan nekem is racsapott anyam a kezemre, ha hulyeseget csinaltam, apam egyszer fenekelt el, mert provokaltam 3 evesen, hogy ugysem fog fajni, csinalja csak. Fajt, megtanultam, hogy nem erdemes visszapofazni, na ez hianyzik a mai gyerekeknek. A szulo, vagy felnott iranti tisztelet.
2022. ápr. 3. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
1. Igen a gyerekek verése hiányzik. A mai felnőttek igen nagy része lelkibeteg, de tuti köze nincs ahhoz, hogy divat volt csapkodni a gyereket. Apád jó nagy baromarcú lehet, ha azért vert meg 3 évesen mert azt mondtad úgysem fog fájni. Jézusom!
2022. ápr. 3. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer rácsaptam a kezére, most 2,5 éves. Ötödjére borította ki direkt a teljes pohár vizet aznap, előtte lévő napokon szintén ezt csinálta. Amikor a teljes ebédre öntötte, minden úszott mielőtt ettünk volna belőle akár egy falatot is és közölte hogy ez vicces, elpattant az agyam, rácsaptam a kezére, ordítottam, és bezavartam a szobájába. Nem vagyok rá büszke, este bocsánatot kértem hogy túlreagaltam.
2022. ápr. 3. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Van mikor elszakad a cérna,a seggére csapok.De mivel pelenkás meg sem érzi.Viszont kerulom ezt mert utána rosszul érzem magam.Rá veszeksze és inkább kimegyek a szobábol lehiggadni!
2022. ápr. 4. 05:36
 5/6 anonim ***** válasza:
30%

Én a fejére csaptam egy nagyot , mert bántotta a nővèrèt, és a kiskutyàt is nyúzta. Kb 1000rászóltam és csak nevetett. Kapott egy jó erőset, aztán nem engedtem ki a szobából, hiába sírt. Nem érdekelt, tanulja meg így, ha a szép szó nem használ.

3 éves

2022. ápr. 4. 06:25
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Sosem, 2,5 eves tobbemberesz dackorszakos, csak anya jo, sokat ebredo gyerek, igy az idegeim nem mindig birjak, de felemelem a hangomat, ez a max. Vagy elmondom neki, hogy elszakadr a cerna, kimegyek lenyugodni.
2022. ápr. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!