Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem zavar, ha a gyereketek...

Nem zavar, ha a gyereketek nagyon hasonlít egy rokonra?

Figyelt kérdés
Nekem a lányom külsőre nem, de viselkedésre egy az egyben a húgomra hasonlít. Ahogy beszél, a nevetése, a mozdulatai, a gondolkozása stb, mindenben van hasonlóság és ezt már évekkel ezelőtt észrevette mindenki a családból. Nagyon jó a kapcsolatuk így nem tudom eldönteni, hogy azért van ez, mert kicsi kora óta rengeteg időt töltenek együtt (9 év a korkülönbség köztük) vagy pedig genetika. Mi a húgommal nagyon más világ vagyunk, de szeretjük egymást mégis zavar mikor észreveszem ezeket a gesztusokat rajta, mert mindenhol azt hallani, hogy a gyerekünk a kicsi másunk, a mi lányunk meg a húgom "másolata". Nálatok hasonlítanak valakire nagyon a gyerekek? Nem zavaró?
2022. ápr. 2. 10:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
És? Úgysem tudsz tenni ellene semmit. Ideje volna elfogadnod. Más megoldás nincs.
2022. ápr. 2. 10:34
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

"mindenhol azt hallani, hogy a gyerekünk a kicsi másunk"

Nemhogy mindenhol, ilyen ostobaságot sehol nem hallani. Egyébként nem, nem zavar, sőt érdekesnek tartom.

Milyen önimádó akar egyáltalán egy konkrét klónt önmagából???

2022. ápr. 2. 10:39
 3/21 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit más a példa de ez is egy oldal …

Anyósom váltig állítja hogy a lányom kikopott ő külsőleg …. De szerintünk (szerintem meg a fia szerint) semmi hasonlóság 😂😂😂😂😂

És mindenhol mindenkinek ezt hangoztatja aztán szerintem meg jól kirohogik …. Mirank a szüleire egyáltalán nem hasonlít szerinte csak rá …

Konkrétan megmondta hogy p a saját Fiat sem látja a lanyomba csak magát …. Jó mi ?

Meg egy ilyen nagymamát nem láttam aki ezzel van állandóan elfoglalva …. Hat mi kikaptuk 😂😂😂 de már jókat röhögünk rajta !

2022. ápr. 2. 10:44
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Engem néha zavar.

Anyósom echte a lányom, csak a hajszíne más.

Természetben is.

Sajnos nem igazán kedvelem az anyósomat.

( tett róla)

Most jó a viszony, de van tüske, marad is.

Aztán a természetében magamat is látom.. nem a jót😅

Dolgozunk is rajta, hogy könnyebb legyen neki, mint nekem vagy akár anyósnak ( volt)

Nagyon erős akarata van, nekem letörtèk, nem támogatták, sok problémám volt belőle.

Fiam pedig teljesen az öcsém.. apukám..rajta is dolgozunk, hogy a jók maradjanak meg.

Vagy azt jól kamatoztassa.

De azt, hogy teljesen rájuk ütött úgy képzeld el, hogy mi módjával szeretjük a savanyúságot.. 3 hèt 1 üveg 3-ubkbak

Nah neki egy étkezés 2 évesen 1/2 üveg

Megissza a levét

Apu és tesóm1-1 üveg megisszák a levüket, tőlük ezt nem látta, mikor elkezdte/ kérte.

Külsőre rendszerint öcsém fiának hiszik ( neki még nincs gyereke)

2022. ápr. 2. 10:53
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

A fiamnak vannak olyan mozdulatai ami egy az egyben a bátyám. Külsőre nem hasonlít rá, max abban, hogy valószínűleg még nála is magasabb lesz. De a mozdulatok...

Rosszul vagyok tőle. De nem azért mert nem rám hasonlít, hanem mert pont ezek a dolgok idegesítőek a bátyámnál is.

2022. ápr. 2. 10:54
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
9 év korkülönbséggel gyakorlatilag a lányod testvére a lány, nem annyira a tiéd. Persze, hogy sok a hasonlóság, a kisgyerekek felnéznek a nagytesóra, utánozzák őket. Meg akaratlanul is átvesznek sok mindent.
2022. ápr. 2. 11:02
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
a szülőség nem egyszerű 😃 pl. ez a savanyúságos dolog szerintem tök érdekes
2022. ápr. 2. 11:03
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
De zavar, de megprobalom elfogadni ami elfogadhato es picit terelgetni oket abban ami nekem sehogyan sem fer bele. Jelenleg 3 lanyombol 2 tipikusan olyan nő lenne felnottben akivel nem baratkoznek/kerulnem, vermerseklet, lustasag, sertodekenyseg, makacssag miatt. De ugy veszem h feladatkent kaptam oket es majd osszesimulunk idovel.
2022. ápr. 2. 12:27
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
3. Ügyeletes anyós fikázó komment a kötelező 3 tonna emotikonnal. 🙈😆
2022. ápr. 2. 13:13
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

A kisebbik fiam szinte kiköpött mása apukamnak, csak világosabb kiadásban 😀 A gyerek nagyon világos bőrű, apukám meg sötétebb típus, de amúgy az arcuk formája, a sötét szem, a vonásaik totál megegyeznek, és természetre is nagyon nagyon hasonlítanak, sőt, még a szülinapjuk is majdnem ugyanakkor van. Ha meg apukám kiskori fotóját egymás mellé tesszük a gyerekével, nem is lehet eldonteni, hogy melyik melyik.

Engem ez nem zavar, miért kéne? Hiszen rokonok, ez szimplán genetika, semmi meglepő nincs benne, ha egy gyerek hasonlít az egyik felmenőjére.

2022. ápr. 2. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!