Akkor te tartsd a hagyományt. Másnak meg, akinek a szőr felall a hátán tőle, ne tartsa.
2022. ápr. 1. 12:44
12/15 anonim válasza:
10 és locsolkodás nélkül nem lehet találkozni? Már ha itt laksz, úgy értem.
2022. ápr. 1. 13:01
13/15 anonim válasza:
6 éves a fiam, soha nem mentek locsolkodni. Mi kiskorunkban is utáltuk már az egészet, mindig már korán reggel elmentünk valahová kirándulni, hogy ne legyen esélye senkinek meglocsolni, meg a párom is utálta amikor menni kellett az apjával kiskorában
2022. ápr. 1. 13:42
14/15 anonim válasza:
Szerencsére az enyémek nem, én alapból irtozom ettől a szokastol, az eredeti formájáról, és a modern, kölnis, pénzbezsebelős locsolkodástól is. A férjemet csak szimplán nem érdekli, a fiaink meg kb nem is tudják, hogy van ilyen opció. Azt tudják, hogy régen volt ilyen vödör vízzel nyakonöntős szokás, azt is, hogy most kölnit szokás spriccelni, de nálunk ez annyi, hogy engem a saját parfümömmel meglocsolnak, kapnak egy puszit, és kész. Az oviban van locsolás még, ennyi. Szerintem arról nem is hallottak, hogy szokás a környéket végigjárni, és mindenkihez bemenni.
2022. ápr. 1. 17:31
15/15 anonim válasza:
Nagyon nem bírom a locsolkodást, gyerekként sincs róla semmi pozitív emlékem, béna egy szokás. Kamaszként meg gondosan ügyeltem rá hogy reggel hamar lépjek otthonról aznap valami biztonságos helyre, nehogy beleszaladjak egy kölnizésbe.
Testvérem férje viszi a fiaikat a mamákhoz, meg hozzám, így elviselem hogy szigorúan csak vizzel picit meglocsolnak a gyerekek. Mondanak verset, kapnak kindertojast. Ezt amúgy is kapnának. Máshoz ők se mennek. Én is mindig megpróbálom elbliccelni, de most idén már mondták a srácok hogy a 3 éves lányomat mindenképpen meg fogják locsolni. Már előre látom hogy értetlenül fog állni, hogy ez mégis mi volt, és hogy neki miért nem szabad a fiúkat lespriccelni. Én meg magyarázhatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!