Babával, 2-3 éves kisgyerekkel mekkora az ideális lakás szerintetek?
Hány hálószoba, hány fürdőszoba?
Mennyire szükségesek egyéb helyiségek? Például dolgozószoba nekünk, vagy vendégszoba, kamra, háztartási helyiség stb.
(Nem egy életre tervezünk a lakással, mert majd szeretnénk kistestvért, közben építkezni. Szóval csak 3-4 évre.)
3-4 évre minimum a 2 háló és nem árt ha van nappali. Ott tud aludni a vendég, lehet dolgozó sarok és a tv-t se kell berakni a hálóba (nekem az a halálom). Kamra elmegy, többi ennyi időre felesleges. Fürdő 3 embernek elég egy, ha külön van a wc.
Én mondjuk a nagyobb jobb elvén vagyok, ha belefér. Aztán ha beüt a krach lehet menni kisebbe. Könnyebb lefelé váltani mint felfelé.
98nm-en lakunk. Van 1 konyha,1 fürdő,1 nappali, 3 hálószoba,folyosó ,előszoba, 1 kisebb kamra
2 gyerek van
A pici még baba a nagy 4 éves
Szerintem mindenkinek kell egy szoba. Így 2, gyerekkel 3 háló ami kell. Jobb lenne plussz 1 szoba ha vendég jön.
Kert is van amúgy
Kert mennyire lenne "must have"?
Én mindenképpen legfelső szinten lévő lakásba szeretnék költözni, valahogy frusztrálna a tudat, hogy ott laknak felettünk, vagy ha esetleg még hallanánk is, ahogy járkálnak fel-alá.
A földszintes lakásokhoz pedig tartozik kert, a legfelső szinten körbe egy nagyobb terasz...
Szia!
70m2-en lakunk egy babával.
1,5 szoba+egy szép nagy nappali.
Nekem az a fontos,hogy mindenkinek legyen saját szobája,így ha lesz tesója költözünk.
Ha lenne lehetőségünk kertesre mindenképpen azt választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!