Szerintetek normális hogy nem akarok gyereket és házasságot 24-25 évesen hanem szeretném építeni a karrierem , megtalálni magam? 19/f
Figyelt kérdés
A barátnőm elmondott mindennek hogy nekem nem az a tervem hogy egyetem után házasság és gyerek mint ahogy a társadalom elvárja hanem szeretném a szakmámban építeni magam, sikeres lenni benne. Jelen pillanatban nem érzem azt hogy nekem ez lenne az utam.
Szerintetek én vagyok a rossz vagy normális hogy én így látom a dolgokat?
2022. márc. 30. 13:45
11/12 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb pasi még nem akar a 20-as évei vége előtt gyereket. A legtöbb 30+ vállal ha be nem csúszik. Én 23 éves nő vagyok, de még így sem tudom elképzelni, hogy 2 év múlva szüljek. 35 előtt azonban mindenképpen szeretnék!:)
12/12 anonim válasza:
ugyan ez. 30-35 eves korom korul szeretnek gyereket, addig karrierepites.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!