Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Harmadik gyerek pro-kontra?

Harmadik gyerek pro-kontra?

Figyelt kérdés

Nalatok mi szolt ellene, mi mellette, es hogy dontottetek vegul?

Tudom, tudom, ha ki kell irni egy ilyen kerdest, akkor inkabb ne vallaljak, meg globalis felmelegedes, stb. Aki nem vallalt egy gyereket sem, kerem, hogy az se irjon.

Azok valasza erdekel, akik ket gyerek utan gondolkoztak harmadikon, es mar dontottek, hogy legyen-e vagy sem, es meselnenek a dontesukrol, es annak eredmenyerol. Koszi.

2022. márc. 24. 10:08
1 2
 11/13 Derjaderja ***** válasza:
100%

Nálunk a párom 45 éves volt tavaly, amikor a fiunk született. 43 amikor a lányunk. Van egy 15 éves fia, ő így 3gyerekes.

Szeretne most már picit élni, még mielőtt öreg lesz, nem kis korkülönbséggel egy újabb kicsit. Az eddigiek is elég élénkek.

Más lenne ha tudnánk 4-5 évet várni de az késő.

Nincs segítségünk.

Kell a fizetésem hosszú távon.

Kicsit sajnálom, néha annyira vágyom még egyre hogy szinte fáj. De megértem.

2022. márc. 24. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van szeretünk volna a fiúk mellé egy kislányt .

Fiaim akkor már nagycsoportos illetve elsősök voltak.

Kisebbik fiamal mai napig jó kapcsolata van lányomnak pedig 6,5 év van köztük.

2022. márc. 24. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Én nem akartam, férjem akart a 12 és 7 éves mellé. Végül beadtam a derekam, gondoltam 37 évesen úgyse nagyon jön össze....most itt szopizik mellettem a 11 hónapos nagylány ... Imádom nyilván, de nagyon nehéz így hárommal. A másikaktól vonódik el az idő, energia, stb. Ha újra dönthetnék, ketten maradnának. Mindenkinek ezt is tanácsolom, aki kicsit is bizonytalan.
2022. márc. 24. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!