Ilyen van? Még teheti ?
Jaj persze a semmiből csak úgy elő szoktak ilyenek jönni és a faszi meg total hülye vagy másik bolygón élt eddig, plusz van felesleges párszáz ezer forintja egy teljesen biztosan számára kedvezőtlen eredményt hozó apasági tesztre. Hagyjuk már.
Elolvastam a kérdést, felfogtam de életszerűtlen számomra, hogy van egy faszi és egy nő akiknek van egy kapcsolata, majd szetmennek és a faszi hirtelen amnezias lesz, elfelejt mindent a kapcsolatrol az új maca miatt és felvillan az az opció benne mint lehetséges variáció hogy lehet nem is az enyém a gyerek.
Talán ő is ott volt a kapcsolatban és akkor ha tényleg mindenki korrekt volt, akkor ez fel se merulhetne az apaban hanem szépen lassan lecsititana az új nőt, hogy nem nem lehet hulyep.csa.
Ennyire nem lehet hülye valaki, csak bizalmatlan lehet ha a nő amúgy megcsalta. Mellesleg mindenki azt ír ki amit akar és a kérdést kiíró nem fogja azt írni, hogy hello ossze-vissza bsztam a kapcsolatban és lett egy gyerek de valószínű a párom az apja és most apasagit akár mert akkor szétszedik és nem a kérdésre kap választ
Szerintem még beteg dolog egy nézőpontból nézni egy feltevést. Én számba vettem azt a lehetőséget is, hogy a nő is tett azért, hogy a férfiban kialakuljon egy megalapozott bizalmatlanság.
Szóval kedves filozófia professzor barátom, van amikor visszanyal a fagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!