Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen van? Még teheti ?

Ilyen van? Még teheti ?

Figyelt kérdés
Férjemmel most válunk . Most az új nője kitalalta hogy biztos nem a férjemé a gyerekünk.es ezért nem akar gyerektartást fizetni ( zárójelbe ide írom egyébként O a gyerekem apja lesz is apasági teszt válás után )
2022. márc. 20. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
10-es: ha elolvastad volna a kérdést és képes lennél értelmezni, amit a kérdezö írt, akkor nem írnál ilyen hülyeégeket, abból ugyanis egyértelmü, hogy a férj az apa, csak az új nönek jutott eszébe ez a hülyeség!
2022. márc. 22. 15:40
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Jaj persze a semmiből csak úgy elő szoktak ilyenek jönni és a faszi meg total hülye vagy másik bolygón élt eddig, plusz van felesleges párszáz ezer forintja egy teljesen biztosan számára kedvezőtlen eredményt hozó apasági tesztre. Hagyjuk már.

Elolvastam a kérdést, felfogtam de életszerűtlen számomra, hogy van egy faszi és egy nő akiknek van egy kapcsolata, majd szetmennek és a faszi hirtelen amnezias lesz, elfelejt mindent a kapcsolatrol az új maca miatt és felvillan az az opció benne mint lehetséges variáció hogy lehet nem is az enyém a gyerek.

Talán ő is ott volt a kapcsolatban és akkor ha tényleg mindenki korrekt volt, akkor ez fel se merulhetne az apaban hanem szépen lassan lecsititana az új nőt, hogy nem nem lehet hulyep.csa.

Ennyire nem lehet hülye valaki, csak bizalmatlan lehet ha a nő amúgy megcsalta. Mellesleg mindenki azt ír ki amit akar és a kérdést kiíró nem fogja azt írni, hogy hello ossze-vissza bsztam a kapcsolatban és lett egy gyerek de valószínű a párom az apja és most apasagit akár mert akkor szétszedik és nem a kérdésre kap választ

2022. márc. 22. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
12. Pedig üdv a valóságban. Attól, hogy te ezt nem tudod elképzelni még sok nő ezt éli át. Általában akkor szoktak kihátrálni amikor rájönnek, hogy nekik kell kifizetni a vizsgálatot. Ilyenkor hirtelen ők lesznek a mintaapák. Eletükben egy pelenkát nem cseréltek ki, de kizárólagos felügyeletet akarnak. Hogy miért? Mert ki akarnak szúrni a feleséggel. Aztán persze ettől is elmegy a kedvük és évek alatt szépen eltűnnek a gyerekek életéből. Ez teljesen mindennapos. Te pedig ne ítélkezz, ha soha nem tapasztaltál ilyent. Hidd el, sok dolog van az életben, amit nem tudsz elképzelni és mégis létezik.
2022. márc. 22. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen ahogy ezt én is tudom neked mondani. Ne itelkezz. Nem csak ffibol van ilyen. Vannak nők akik nem tudják ki a kölykuk apja.
2022. márc. 22. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
14. És ki mondta, hogy nincsenek? Annyira akarod védeni az idióta álláspontodat, hogy kiröhögteted magad. Hol ítélkeztem jogászprofesszor? Amúgy beteg dolog kölyöknek hívni egy gyereket.
2022. márc. 22. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem még beteg dolog egy nézőpontból nézni egy feltevést. Én számba vettem azt a lehetőséget is, hogy a nő is tett azért, hogy a férfiban kialakuljon egy megalapozott bizalmatlanság.

Szóval kedves filozófia professzor barátom, van amikor visszanyal a fagyi

2022. márc. 22. 16:58
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Lol. A sivár világodban úgy is csak neked lehet igazad, így meghagyom neked az örömöt, nyalogasd a fagyidat egyedül a továbbiakban :D
2022. márc. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!