Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repedtem, szakadtam, 16...

Repedtem, szakadtam, 16 öltésem van, már a létezés is fáj, folyamatosan bőgök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4,5 kg-os volt a kisfiam. Repedtem, szakadtam.

Undorító, de szh.rni nem merek már 2 hete. A kisfiam nagyon jó alvó (kopp-kopp), de én így se tudok aludni. Se feküdni, se ülni, se állni, se sétálni, semmi. Már megőrülök. Dől a vér is belőlem... Állandóan bőgök emiatt.

2022. márc. 20. 15:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Sírd ki magad, ne akard a sírást visszafolytani. Készítsd fel magad arra, hogy ez hónapokig fog fájni, a szexet meg egy jó pár hónapra hanyagolni kell. Mondd el a párodnak a félelmeidet, beszéld ki magadból a problémáidat.
2022. márc. 20. 15:07
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudok érdemben hozzászólni, de nagyon sajnálom :(

Remélem mielőbb meggyógyulsz, és elfelejted ezt az időszakot. Ölellek, kitartás!

2022. márc. 20. 15:14
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szakemberhez kellene fordulnod.
2022. márc. 20. 15:16
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

Jaj, nagyon sajnálom! Szerintem ez nincs rendben, mielőbb menj orvoshoz! Jobbulást!

N

2022. márc. 20. 15:19
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
(még hogy a császár az igazi pokol a természetes szüléshez képest... aha)
2022. márc. 20. 15:24
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Jobbulast mielőbb, csak ennyit tudok írni.
2022. márc. 20. 15:38
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem volt 16 öltésem de én is átérzem pokoli volt az első pár hét. A székletet ne tartsd vissza, dulcosoftot igyál és akkor nem kell erőlködni (bár tudom a wc-n "ülni" is egy rémálom úgy érzed szétszakadsz már csak rágondoltam a sz.rásra bőgtem). Sírj nyugodtan, sokat, amennyit akarsz. Sajnos csak az idő fog segíteni. Kitartást!
2022. márc. 20. 15:39
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
A sok sírás normális. Tombolnak a hormonok. Én az első hőnapot végigbőgtem. Örömömben, bánatomban, vagy csak úgy, ok nélkül
2022. márc. 20. 15:39
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Gyanítom a Kérdező nem elsősorban a hormonok miatt sír, hanem mert egy jót nevetni nem tud a természetes szülés csodája miatt, anélkül, hogy utána ne fájna mindene deréktól lefelé.
2022. márc. 20. 15:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Első szülés után be volt gyulladva a gátsebem, alig tudtam ülni. Varrat szedéskor az orvos mondta, hogy vegyek kamilla ülés fürdőt, meg kenjem popsi krémmel. Az helyre tette, de szerintem a vérzés nagyon nem jó. Én orvoshoz mennék.
2022. márc. 20. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!