Mi a véleményetek a Klarabella, Roszió, Zsaklin, Emília , Lusziána , Hiména, Roxána és Zsaklin nevekről?
Lákátos Roszió Páuliná :D
Amúgy igen..szerintem egy ember írja ki őket. És várja, hogy megbotránkozzon a nép milyen hülye meg c..ányos neveket talált ki. És mindig be is jön neki, mert mindig komolyan veszi 1-2 ember :D
Klarabella, -cool , szivesen viselném,nagyon nőies, bájos, elegáns is.
Roszió, -Most akkor rossz, vagy jó? Rossz jó, mintha pl megromlott volna a fagyi ---elnézést kérek , ha valakit megbántottam, de erre asszociálok; másik, nem tudom eldönteni, hogy fiúnak, vagy lánynak szánták. Talán inkább fiúnak, de tehát ezt a nevet én senkinek nem adnám. Mégha el is vonatkoztatok attól, hogy "rossz+jó"-ra hasonlít, akkoris, olyan színtelen ez a név sajnos nekem. bocsi. Külföldön akár jó lehet.
Zsaklin, -Nem olyan rossz, de ez is színtelen, meg kicsit idegen hangzású, de amúgy rendben van.
Emília , -cool
Lusziána ,-cool
Hiména, --ez majdnem úgy hangzik,mint a hiéna, tuti nem adnám hasonló van pl Hermina, Hilda, Hilária cool
Roxána -cool, imádom ezt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!