Hulietá, Hiména, Roxána, Dinóra, Norma, Malvin, Fatima, Zsaklin, Ruth, Rákhel nevekről vélemény?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 21:30
1/10 anonim válasza:
Véleményem szerint borzalmas az összes, nem tudok választani. Arra pedig esküdni mertem volna, hogy a Malvin fiúnév, de baker...tényleg lány.
3/10 anonim válasza:
Poén remélem!
Roxána a legnormálisabb.
Te Rákhel
4/10 anonim válasza:
Mind gyönyörű, add őket ebben a sorrendben, egyszerre. Bár én hiányolom az Elifet és a Hürremet.
5/10 anonim válasza:
Csak nem "A homok titkai" sorozatot nézed mostanában. :D
6/10 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj ezek közül választani akkor Malvin, Fatima vagy Roxána, ezekkel talán nem tennéd nevetség tárgyává egész életében.
7/10 anonim válasza:
Nekem is A homok titkai jutott eszembe. Mondjuk több sorozatból válogatott a kérdező.
De komolyan?? Kovács Hulietá? Szegény gyereked, előre sajnálom.
8/10 anonim válasza:
Megint sok volt az Izaura Tv... :(
10/10 anonim válasza:
Hulietá - hulallaaa
Hiména - lol
Roxána - női lakk csizma
Dinóra - dinoszaurusz??
Norma - gyári melós
Malvin - a depis robot a Galaxis útikalauzból
Fatima - kövér cigány asszony
Zsaklin - francia kesztyű
Ruth - nem lehet mindenki szép
Rákhel - erről meg egy taknyos zsebkendő jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!