Mi a véleményetek a Klarabella, Roszió, Zsaklin, Emília , Lusziána , Hiména, Roxána és Zsaklin nevekről?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 21:19
1/18 anonim válasza:
Több tipik cigó nevet nem találtál? Jó,az Emília szoszo..
3/18 anonim válasza:
Az Emílián és a zsáklinon kívűl mindegyik egy bizonyos társadalmi rétegre emlékeztet.
4/18 anonim válasza:
Három szó. Csúnya cigány nevek.
5/18 anonim válasza:
Valaki mondja már meg, hogy ezeket a "Mi a véleményetek..." kérdéseket egy ember írja ki? Már r*hadt idegesítő, hogy kb 2-3 naponta belefutok ilyen retard nevek felsorolásába
6/18 anonim válasza:
Én Roxána vagyok, és szeretem a nevem. Hozzá tenném, nem vagyok cigány. Hófehér vagyok, és szeplős. 😁 Nem gondoltam, hogy cigány név,bár a többi tényleg olyan.
7/18 anonim válasza:
Rám jön a nevetés,ha meglátom vagy meghallom őket.
8/18 anonim válasza:
Az Emília egy szép normális név, a többi hát.. elég erőltetett.
9/18 anonim válasza:
Emília, Roxána ok, a többi nagyar embernek nevetséges
10/18 anonim válasza:
Emília rendben van, többi borzalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!