Mi a véleményetek Karola, Márimár és Roxána névről?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 18:31
1/13 anonim válasza:
Márimár? Van olyan akinek ez a név tetszik?
2/13 anonim válasza:
A Karola tetszik a legjobban. A Roxánát nem adnám, nekem semleges. A Márimár az létező név? Nekem teljesen olyan, mintha egy mesefigura neve lenne.
3/13 anonim válasza:
Ez a Márimár név kikeszit :DDD szerintem nevetseges,ne haragudj. Raadasul a hozza kotheto karakter is olyan kis butacska... A Roxana viszont kifejezetten tetszik.
A Karola se johetne szoba nalam.
5/13 anonim válasza:
Karola - szerintem ahhoz képest, hogy női név, túlságosan férfias hangzású (csupa mély magánhangzó, semmi lágyság, nem tudom...)
Márimár... - hagyjuk, ez nem név
Roxána - fölöslegesen külföldies, ráadásul valahogy idétlen az ékezettel
Karola helyett inkább Karina
Márimár helyett inkább Mariann
Roxána helyett inkább Réka
6/13 anonim válasza:
Olyan dél amerikai szappanoperás nevek.. Egyiket se adnám. Ha dél amerikai lennék se adnám ezeket mondjuk, nem tetszenek..
7/13 anonim válasza:
Ez is te vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Roxána tetszi a Roxi becézése.
Karolánál jobb a Karolina.
8/13 A kérdező kommentje:
A Marimar a spanyol María del Mar becézése.
2018. márc. 12. 20:13
9/13 anonim válasza:
Hat igen. Spanyol nev. Magyarul car
10/13 anonim válasza:
Igen, spanyolul szép, de így, hogy Márimár, egyszerűen nevetséges. A többi sem tetszik, de azokkal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!