Maltit nektek is gondot okoz ??
Terhességi cukorral tartom a diétát és azt veszem észre ha eszem maltitos dolgokat,akkor napokig görcsös hasmenésem van
Lehetséges hogy emiatt van ?
Sokkal èhesebb vagyok kezdek már pánikolni is emiatt mert eszem hasmenés és éhes vagyok
21 hetes vagyok
Biztos hogy amiatt. Nem is egészséges.
Eritritet használj,de azt is csak módjával.
Sejtettem.
Köszönöm a megerősítèst.
Ma reggel ettem egy kanálnyi diablo mogyorókrémet a zabkásahoz és azóta megállás nélkül hasmenésem van
Persze, a maltit,xilit,szorbit,ezek ilyenek! Csak mindenkinél más hogy mekkora mennyiség fér bele.
Ne edd ezeket.
Nutellából nekem a Peak wheytella vált be,ebben eritrit van,és finom.
Nem áá most semmit nem merek, korpovitot rágcsálok mert minden más ami itthon van Maltitos.
Köszönöm a tippet ,rá is nézek !
Ezelőtt sosem volt gond ezzel az édesítővel,azelőtt is figyeltem rá mit eszek de ez most rettentően megvisel.
Kegyetlen szarul vagyok a maltittól.
És kb minden cukormentes kész édességben az van :/
Szoktam venni fehérjés csokit, na utána olyan a hasam, mintha egy lufit fújnának benne :/ Eleinte nem tudtam, mitől van a bajom, laktózra gyanakodtam. De nem.... A maltit sajnos :/
#8 igen úgy érzem
Banán és dinnye ugyanezt okozza
Uhh :(
Akkor viszont vigyázz az olyanokkal hogy fruktóz-glüköz szirup, invertcukor, xylit, eritrit,melasz,méz.
Majd akkor is, ha már megszültél. Ezek mind egy kaptafa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!