Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekrol a...

Mit gondoltok ezekrol a nevekrol?(kulfoldi nevek)

Figyelt kérdés

A napokban bukkantam ra egy csaladra, akiknek 7 gyerekuk van es ezek a neveik.

Hezekiah-Daniel Jahaziel

Hosanna-Reine Carina Farida

Hallelujah-Rose Ashley Grace Nadine Louise

Harper-Rae Rachel Anaiah

Hazariah-Reu Zephaniah

Houston-Scarlett Aria Ramiyah

Halo-Monet Seven

Ennek mi az ertelme, hogy egy gyereknek 4-6 neve van? Oke nem tudjuk nyilvan, hogy van e bármilyen oka, de az lathato, hogy egy nagyok vallasos családról van szó. A 3. gyerek szivta meg legjobban.

Szamomra a Harper es Houston kicsot kilognak a sorbol, hiszen ezek viszonylag népszerű nevek kulfoldon, a tobbi nevrol pedig en eletemben sosem hallottam például. Bar en ezt a kotojeles nevadast sem ertem, pedig kulfoldon elek, de semmi ertelmet nem latom.

2022. márc. 17. 11:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Lehet buta a kerdes, de erdekesnek tálaltam ezt a sok nevet, gondoltam rakerdezek, ki mit gondol:)
2022. márc. 17. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!