Velemenyek ezekrol a nevekrol?
Figyelt kérdés
24hkm, kislanyt varunk. 4 nevben sikerult megegyeznunk - Frida, Gloria, Patriszia vagy Veronika.
Vezeteknev - Molnar.
Szerintetek? es miert?
2020. dec. 4. 17:57
1/7 anonim válasza:
Glórián kívül mind jó. Gondolom Patríciát akartál írni mivel így írják és ejtik.
az én sorrendem:
Molnár Frida- különleges de nem elrugaszkodott
Molnár Veronika-szépen cseng együtt
Molnár Patrícia-nekem kissé kisebbségi de vállalható
Molnár Glória-ez nagyon kisebbségi
2/7 anonim válasza:
A vezeteknevhez legjobban a Veronika passzol, de nekem a Frida az egyik kedvencem, ha kislanyom lesz, en ezt a nevet szivesen adnam.
4/7 anonim válasza:
A vezetéknévhez a Veronika passzol. De a Patricia sem rossz. A másik kettő túl nyelvtörős, sok az "r" betű.
6/7 anonim válasza:
Patriszia nincs. Patricia és Patrícia van. Ezek nem tetszenek, mindig a Bangó Margitos főzőműsor jut eszembe, ott főzött valami kövér kislánnyal, ő volt Patrícia.
A többi jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!