Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukákat kérdeznék! Baj,...

Anyukákat kérdeznék! Baj, hogy unalmasnak tartom az életem? Mit tehetnék másképp?

Figyelt kérdés

Van egy kisbabám és itthon vagyok vele, de már a terhességem kezdetétől itthon vagyok.

Várandós próbáltam kimozdulni, de az utolsó trimeszterben már nagyon nehezen járkáltam.

Szinte állandóan itthon vagyok. Ki tudok mozdulni, szoktak jönni hozzám/hozzánk is, de valahogy mégis egyedül érzem magam.

Amikor a férjem is itthon van, nyilván nem azt akarja hallgatni milyen unalmas napom volt és/vagy mi bajom van.

(Ahol most lakunk albérlet nagyon ramaty állapotban van, és jelen pillanatban nem is tudunk sehova se elmenni.)

Én imádtam menni, imádtam a szabadságot mindennap más programom volt. Amióta kiderült a terhességem max a boltig mentem el, ami 10 percre van gyalog.

Annyira unalmas, minden napom ugyan úgy telik el. Felkelt a baba, reggeli stb.

Valószínűleg szeptembertől kezdődik az egyetem levelezőn és azt várom, hátha lesz valami plusz az életemben. Valami újat tanulok.

Ne értsetek félre! Imádom a kisfiam! Jó látni mennyi mindent taníthatok neki, hogyan fejlődik. Szeretem a férjemet is nagyon és ő is engem.

Csak ki akartam ezt írni magamból!

#baba #Otthon let #Kevésimpulzus
2022. márc. 15. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%

7

Szóval valójában a saját fantáziátlanságod az oka annak, hogy unatkozol.:)

Milyen században éltek, hogy a férjed azt mondja nem dolgozhatsz, te meg engedelmesen szót fogadva ott punnyadsz a saját leírásod szerint is lepra helyen amit béreltek.Hát, ha az volt a kényelmesebb hogy otthon vakargasd akkor ne panaszkodj.Most is összeszedhetnéd a babát és mehetnétek akár egész napra csavarogni.Ja ,csak akkor nem lenne min sírni:D Szegény....

2022. márc. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!