Szülés utáni mensiről kérdeznék?
Szülés után vagyok 10 hónappal, viszont nagyon fura a mensi rendszerem.
A 6. hónapban is megjött, legalábbis úgy tűnt, viszont 1,5 nap után abbamaradt a vérzés, elmúlt és azóta most jött meg (4 hónap kihagyással) ismét.
Viszont most is úgy tűnik, nem rendes vérzésről van szó, legalábbis nem olyan amilyen volt szülés előtt, mert úgy néz ki az egész, hogy egész nap semmi nem folyik, aztán egyik pillanatban olyan mennyiség, hogy átázik az egész betétem, nadrágom, és ennyi, a nap további részében semmi. Ráadásul nem is rendszeres, úgy értem nem is számítok rá dátum szerint, és akkor önt el a vér.
Kérdeztem ismerősöket, de akinek megjött így szülés után, annak rendesen és rendszeresen megjött utána is.
Voltam természetesen orvosomnál és elpanaszoltam ezt, megvizsgált, azt mondta tele van a petefészkem cisztákkal, így pcos gyanúval csináltatott ir mérést stb, ami rendben volt, viszont aki mérte az inzulint miegymást, azt mondta szoptatás és gyógyszerszedés mellett mégis miért diagnosztizált ilyennel az orvosom, hisz szoptatok és fog.gátlót szedek.
Voltam másik nőgyógyásznál is, aki meg azt mondta valóban tele vagyok cisztákkal, de szoptatás alatt ilyen menstruáció normális.
Én mégsem érzem normálisnak, vagy hát nem tudom, csak pár anyukát kérdeztem erről, de nekik normális minden, szóval nem tudom... van itt olyan akinek hasonlóak a női dolgai? Szopi végével rendszereződik? Vagy a gyógyszer kavarhat be? Vagy ez normális?
Én is erre gondolok, de ugye azért fura az egész, mert terhesség előtt - alatt semmilyen pcos tünetem nem volt, és szülés után 4 hónappal meg kialakul csak úgy?
Hát annyiban maradtunk dokival hogy szoptatás befejeztével kivizsgál majd, de amíg fiam cicizik addig nem akar, mert a hormonok bekavarhatnak..
Ráadásul azt is mondta hogy foggátló szedés mellett egyáltalán nem is kellene vérezni, szóval kicsit aggaszt, de várnom kell amíg tőlem is eszik a gyerek.
Addig meg 9 naponta elárasztom a házat 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!