Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, hogy ne kattanj...

Mit csináltok, hogy ne kattanjatok be a gyerekkel való otthonlét alatt?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyok itthon. Felnőtt csak akkor szól hozzám, hogyha boltba megyek, vagy ha a férjem fél 5 fele hazajön. Vannak anyák a környezetemben, a szokszédban, 2 utcával arrébb is van egy barátnőm gyerekekkel, de ők nem érnek rá mindig.

60 nm-es házon én már nem tudok mit takarítani mindennap, az olvasást is unom, mert ezek mind-mind egyedül vagyok. Csak hétvégén van barátnőzés, a hétköznapok csak telnek, telnek. Úgy érzem megfulladok a magánytól. Amikor hazajön a férjem, én csak ülök szótlanul, nem tudok neki mit mesélni, mert nem történik velünk semmi, a folytonos nyavalygásommal már nem akarom fárasztani. Már olyan "depressziós" vagyok, hogy inkább alszok délután és délelőtt a gyerekkel, csakhogy gyorsabban teljen a nap.

2022. márc. 6. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Én Bulette Journeal rajzolással foglaltam le magam a karanténban. Illetve sokat sütök, azzal is telik az idő ès jó elfoglaltság. Bár én nem sütitek csak a család
2022. márc. 17. 15:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Bullet Journal a szó amit keresel 😅
2022. márc. 17. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!