Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg rossz anya vagyok...

Tényleg rossz anya vagyok azért, mert az 5 éves lányomnak vasalom a haját?

Figyelt kérdés

5 éves lányomnak nagyon göndör haja van. Vizesen a lapockáig ér, göndören a válla fölé.

Kezelhetetlen. Nagyon szép a haja addig, ameddig le nem fekszik. Akárhogy fonom be, akárhogy kontyolom, elfekszi, és utána nagy sírás árán lehet kifésülni. Jelentkeztem göndör hajas csoportokba, beszéltem fodrászokkal, egyik termék se használt. Ráadásul sokan azt tanácsolták, hogy csak vizesen fésüljem neki, mert göndören sokkal jobban sérül. Pedig már legritkább fogú fésű sem segített. Úgy összekócolódik a haja, hogy alig lehet kibontani. Ennél rövidebbre már nem akarom vágatni neki, mert 1. Rövidebb hosszal is összegubancolódik, 2. Így is alig lehet összekötni a haját.

Nem tudok mást tenni, mint kivasalni. Nagyon óvatosan vasalom, 90-100-110-120-fokon. Nem szögegyenesre nyilván, de azért vannak hullámok benne, és az 5-6. napra visszagöndörödik neki. Ettől tényleg rossz anya lennék?

(Ha valakinek van valami ötlete, írja le kommentben!)

2022. márc. 5. 15:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Curly girl method-ot probaltad mar? Nekem 1,5 eves nagyon gondor felver kislanyom van. Ido kell neki kb 1,5-2 honap hogy latvanyos eredmenye legyen, de azert 1-2 mosas utan latszodik a kulonbseg.
2022. márc. 5. 22:32
 32/36 anonim ***** válasza:
Zselevel kevesbe fog gubancolodni, mert beall tole a haj.
2022. márc. 5. 23:09
 33/36 anonim ***** válasza:
4%

"Nem csak a vasalással teszel rosszat, hanem leginkabb azzal, hogy mar most arra tanítod, hogy nem jó úgy ahogy van és meg kell változtatnia a külsejét, hogy mások elfogadjak... :("

Fú, te olyan lehetsz, mint az én anyám. Egész gyerekkoromban szenvedtem a "fogadd el magad" hozzáállása miatt, ahelyett hogy segített volna rajtam. Inkább végignézte hogy állandóan cikiznek, szerintem titkon szadista volt és élvezte hogy szenvedek.

2022. márc. 6. 07:21
 34/36 anonim ***** válasza:
Még nedvesen zselézd be a haját, mikor már gubancmentes. Fel is oldhatod a zselét 1-2 evőkanál vízben, igaz, ezt nem próbáltam, de gondolom elkeveredik, úgy még könnyebb eloszlatni a hajon. Fésüld át, hogy mindenhová jusson a zseléből.
2022. márc. 6. 16:08
 35/36 anonim ***** válasza:

Alapból a göndör hajat szárazon nem szabad fésülni. Lehet hülyén hangzik de tényleg csak hajmosás után vizesen kell fésülni. Így roncsolod is a haját, meg hát ha göndör hajat kifésülsz az csak egy nagy bog lesz kb. Hajszárításnál is a hajszárítónak annak a nagy tányér alakú fejével kell lentről szárítani.

Youtubeon rengeteg ilyen videó van ha beírod hogy göndör haj ápolása.

De tényleg, göndör hajat nem kell fésülni !

2022. márc. 7. 10:42
 36/36 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt hogy ott termékeket is ajánlanak meg a technikát is láthatod hogy hogyan lesz szép a végeredmény
2022. márc. 7. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!