Mennyit lehet elvárni egy 16 éves lánytól, hogy foglalkozzon, vigyázzon a 3 és az 1 éves kistestvérével?
71-es ezt nekem be nem magyarázod, hogy a 14-15 éves kamasz bátyádnak az volt minden álma, hogy a 2-3 éves kishúgát pesztrálja suli után, vagy hétvégente.
Persze, ha a szülők ráparancsolnak, akkor muszájból épp megteszi, de ennyi.
Ja, és persze, hogyha valami történik a két kisebbel, akkor is a nagy lesz leb...va - mint nálunk mindig mindenért én voltam a hibás.
Nem az ostoba szüleim, akik képtelenek voltak a saját gyerekeiket nevelni, nem én, mert miért engedem hogy... stb.
Úgyhogy 16, de még 22 évesen is utáltam a testvéreimet.
Kérdező, akkor mit csinálsz, hogyha egy pesztrálós alkalommal a kétéves kirántja a kezét a nagylány kezéből, és halálra gázolják? - nyugi, igen, bármikor! megtörténhet
Nagyokos?! Gondolom agyoncsapod a lányt, amiért nem figyelt jobban, ahelyett, hogy magadba néznél, mekkora szánalomdomb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!