16 éves vagyok és teherbeestem. Mit tegyek? (bôvebben lent)
Hát az a helyzet, hogy 16 évesen még nem áll készen egy nő az anyaságra a mai világban. Régen igen. Én azt mondom, hogy mivel még az elején vagytok, engedd el. Ez nagyon befolyásolná az életpályád, és a körülmények sem lennének olyanok.
Ez az én véleményem, de remélem más is válaszol! :)
Szerintem 16 éves lány egy kis csitri
Az anyaságra még éretlen vagy, és nincs rá 100% garancia hogy a barátod veled marad. Egy csomó mindenből ki fogsz maradni...
Szerintem attól, mert lesz egy gyereked, még élhetsz később. Ezt mi nem tudjuk eldönteni helyetted, én ennyi idősen tuti nem tartottam volna meg, ha becsúszik, de nem is volt olyan komoly kapcsolatom akkor, hiába tartottak fél-1 évig, tudtam az elején, hogy nem maradunk együtt. Aztán 18 évesen összejöttem életem szerelmével, ennek 9 éve, most vagyok várandós az első babánkkal, de előtte ha bármikor becsúszott volna, megtartjuk, nem volt kérdés soha.
Nehéz döntés lesz, beszélgessetek sokat, szüleiddel is beszéld át. Sulit tudod folytatni később, ha a baba mellett döntesz, de ez egy hatalmas dolog ilyen fiatalon, persze lehet szuper szülei lesztek. :)
Én sem kardoskodok amellett, hogy egy 16 évesnek babáznia kellene. Tanulni, szórakozni kell ebben az időszakban, amit persze meg lehet oldani ha vam segítség... De akkor kinek is szülte a gyereket? Anyagilag és minden más téren még a szülőkre szorul, hiszen még maga is gyerek.
Nekem az az elvem, hogy akkor vállalok gyereket, mikor már egyedül is képes vagyok magamat és a babát eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!