Nem tudtam, hogy nem szabad rendes mosószerrel mosni a kisbabák cumisüvegeit, 4 hónapig azzal mostam az üvegeket mint amivel a mi tányérjainkat csak más szivaccsal, ez árthat valamit?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 23:06
21/35 anonim válasza:
Az ilyen extrém tisztaságmániás embereknek lesznek az állandóan beteg gyerekeik. Mert bekerül óvodába ahol tudjuk ugye hogyan mosogatnak, takarítanak, és a gyerek szervezete nincs hozzászokva a bacikhoz, stb.
22/35 anonim válasza:
Ne csinálj ebből lelkiismereti problémát!Én mosogatógép én mosogatok mindent,a gyerek cumisüveget is.60C'-os vízzel mossa el A kezem nyilván ezt nem bírná.Tisztább,mintha bármilyen mosogatószer fel mosnám kézzel.A babaruhákat sem mostam soha külön,arra az egyre figyeltem,hogy az alsóneműinket nem mostam a babaruhákkal,hanem azt akkor külön.Meg általában is külön szoktam azokat magasabb hőfokon,mint mondjuk a pólókat.Semmi baja nem lesz a gyereknek.
23/35 anonim válasza:
Aki mosogatogepbe rakja a cumisuveget, nalatok nem mosogatoszer izu a flakonban az ital utana? En egyszer raktam gepbe cumisuveget beleittam de ki is dobtam annyira atvette a mososzer izet. Tobbet nem is mostam vele. A kezi mosogatasnal nem ivodik bele igy a vegyszer
24/35 anonim válasza:
Hát mosószerel ne is most,de most könyörgöm mi baja lesz a mosogatószerzől?!Nem megisdza,elöblíted.Én újszölött korátol azzal mosom,máskülönben hogy lett volna tiszta a tápszertől?🤦Nem kell mindent elhinni!
25/35 anonim válasza:
Vajon az ilyen "problémák" előjönnek olyan helyeken is mint Kongó, Ukrajna, Sajólád,...? >:)
26/35 anonim válasza:
23,nem lesz semminek semmilyen utóíze.Jar mosogatógéptabit használok,meg só van a gépben,még öblítővel sincs feltöltve,mert a tablettában van az is.Hetente elindítok egy mosogatógép tisztító progit Lidl mosogatógép tisztítóval,és mindig résnyire nyitom az ajtaját rögtön mikor végez.Nem kell még illatosító sem bele.A többi tablettát nem szeretem nem mindig oldódnak fel,a somat meg befogta az ételeseket.
27/35 anonim válasza:
Mivel mi alapból sem használunk bolti mosogatószert, így a házival mosom el azt is. Viszont ilyet sose hallottam. Az allergiáim miatt kellett váltanom.
28/35 anonim válasza:
Én addig izgultam a sterilizáláson, amíg a gyerek nem kezdett el mindent a szájába venni. Onnantól, hogy csiga módjára végignyalja a lakás bármely pontját, akár az alvó macskával együtt, nem látom értelmét arról beszélni, hogy az ő evőeszközei/cumija stb jarral van e mosva, vagy baba mosogatószerrel.
Ja és még sosem volt beteg, úgyhogy szerintem nálunk marad ez így.
29/35 anonim válasza:
22 hónapos a lányom és én sem tudtam,hogy nem szabad :D Semmi baja.
30/35 anonim válasza:
mind az 5 gyermekemnél azt használok születésük óta, sőt edényben sterilizáltam, semmi speciálissal és köszönik szépen még élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!