Nem tudtam, hogy nem szabad rendes mosószerrel mosni a kisbabák cumisüvegeit, 4 hónapig azzal mostam az üvegeket mint amivel a mi tányérjainkat csak más szivaccsal, ez árthat valamit?
anyuka biztos feetőtleníti a gyerek kezét is naponta százszor, mikor már mindent megfog, aztán a szájába veszi a kezét.
ez egy vicc. kérdezd meg, hogy ő hogy él még mindig, mert az ő anyukája sem használt tuti más mosogatószert
A babamosogató... meg úgy az összes babás tenzid a piacon annyi, hogy az illatanyagot és a színezéket kiveszik. Egynémelyik márka még higítja is a natúr cuccait, így drágábban veszed ugyanazt.
Mosószerből pl. kimondottan hülyeség babásat venni. Nem éri el hatékonyságban a normál mosószer minőségét.És pont a babánál lenne fontos, hogy rendesen legyen kimosva a ruhái, ne csak lögybölve.
Jó tudni, mert én is simán bedobom a mosogatóbépbe. 😃 Esténként általában azután szoktam elindítani, hogy a lányom megitta a tejitalt, mert addigra mind megvacsoráztunk, nem nagyon lesz több koszos cucc aznap. Szóval kb minden nap mosogatógépben van mosva este, a reggeli tejital után meg én mosom el kézzel, Jarral. 🤷♀️
Jelentem, a másfél éves lányom még él, és vegyszermérgezést sem kapott, de ha ez nem elég megnyugtató, akkor az 5 és fél éves bátyja, akinél ugyanígy csináltam anno, is tökéletes egészségnek örvend. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!