Más is érezte már ilyen rosszul magát szülés után?
Rohadt undorító lett a hasam szülés után, pedig nem híztam el, jelenleg se vagyok elhízva. Amivel nem is lenne baj most télen (tavasszal), mert a ruha eltakarja.
De valahogy semmi nem áll jól rajtam. Máson minden úgy tetszik, de magamon szinte semmi. Éppen ezért nem is veszek új ruhát magamnak, mert úgyse veszem fel. A régieket hordom, de sokszor abban se érzem jól magam. Se bőben, se feszülősben, se feketében, se színesbe, se mintásba, feliratosba, se simába.
Gondolj bele, aki 3 vagy több gyereket szül, neki hogy nézhet ki a hasa meg alatta...
Neked még idővel helyre fog jönni!
Nyílván senkinek sem kellemes szülés után.Kb ugyan annyi idő regenerálódni mint amennyi kihordani egy babát,ha nem több.
Engem még vágtak-varrtak is nekem még seb is van mellé.Nem túl szép látvány még,és nem érzem magam így túl komfortosan semmiben,de rendbe jön ez is idővel,ez vígasztal. :)
Az oké,hogy sportolsz,de nem mész vele semmire,ha nem kifejezetten hasra 'gyúrsz'.Van sok olyan mozgás ami a has és alhas formálásában segít.
Ez olyan mintha mondjuk futnál azért,hogy izmos felső tested legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!