Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek is előfordul ilyen,vag...

Csilla6 kérdése:

Veletek is előfordul ilyen,vagy tényleg én nem érdemlem meg,hogy gyerekem van??

Figyelt kérdés

Én úgy szégyelem magam,de fel tud úgy húzni,hogy van mikor rákiabálok. 1 éves kis fiamra :(

Végtelen türelmű vagyok egyébként...de elszakad időnként a cérna,ha üvölt mert nem teheti amit szeretne (amit neki nem szabad) üvölt, ha nem mellette vagyok állandóan,ha felakar állni az etető székbe evés közben én pedig nem engedem.dobálja magát...pedig komolyan mondom ettől eltekintve egy áldás,olyan jó kisbaba, annyira bánt,hogy ilyen vagyok :(

2022. márc. 2. 15:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem te tolod túl! A munkaidő másfélszeresét, heti 60 órát dolgozik? Miért? Lakásra gyűjtötök? Mert az lenne az egyetlen tolerálható ok, de még az sem. És ő is belepusztul (még finom szót használtam), nemcsak a házasságotok! De azt még mindig nem mondtad, mit kell rajta készíteni.
2022. márc. 2. 21:19
 32/36 anonim ***** válasza:
nem könnyű házasság. kitartás. szerintem menj vissza hamar dolgozni. és nehogy szülj még egy babát, mert abba belezakkansz. ezt minden rosszindulat nélkül mondom
2022. márc. 2. 21:37
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Apuka is lehet Gyed-en. 1 éves a gyerek, 2 éves koráig nyugodtan lehet apukával, Te meg visszamehetsz dolgozni.
2022. márc. 2. 21:45
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Annyival tartanam meg a lelket benned hogy ahogy jon a joido akar 2x is kimehettek a jatszora ha van gumis alj ott szuperul elmaszkal majd ha meg nem jar. Viszont ha a ferjednek ez marad a munkaja nem vallalnek tobb gyereket. Eggyel is lehettek boldogok. Azert kiabalsz a babaval mert egyedul csinalod. Es nem a nagyira gondolok nalunk is van de mindennap nem segit. Viszont egy atlag ferj minimum egy orara atveszi a gyereket rengeteget szamit. Minden nap!!! De ha mar csak egy bevasarlast nezunk eg es fold. Kitartas!
2022. márc. 2. 22:14
 35/36 anonim ***** válasza:
28%

Apuka is lehet Gyed-en. 1 éves a gyerek, 2 éves koráig nyugodtan lehet apukával, Te meg visszamehetsz dolgozni.

Ezt miért pontoztátok le? Ősanyák, apuk nem tudná megcsinálni amíg ti dolgoztok, 1 éves kortól?

Mi a baj ezzel? Van, h 2 férfi nevel egy csecsemőt. Az, h nektek barbár paraszt jutott, nem jelenti azt, h minden ember ilyen. Lehet csak ti vaditjatok el.

2022. márc. 2. 22:33
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
35 az fel sem merült benned, hogy apuka nem akarná? csak anyuka a hibás? miközben a pasik egy jó része még mosogatni sem szokott? a gyerekkel otthon lenni jó dolog, de segítség nélkül horror egy idő után.
2022. márc. 3. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!