Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek is előfordul ilyen,vag...

Csilla6 kérdése:

Veletek is előfordul ilyen,vagy tényleg én nem érdemlem meg,hogy gyerekem van??

Figyelt kérdés

Én úgy szégyelem magam,de fel tud úgy húzni,hogy van mikor rákiabálok. 1 éves kis fiamra :(

Végtelen türelmű vagyok egyébként...de elszakad időnként a cérna,ha üvölt mert nem teheti amit szeretne (amit neki nem szabad) üvölt, ha nem mellette vagyok állandóan,ha felakar állni az etető székbe evés közben én pedig nem engedem.dobálja magát...pedig komolyan mondom ettől eltekintve egy áldás,olyan jó kisbaba, annyira bánt,hogy ilyen vagyok :(

2022. márc. 2. 15:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
1 éves, ismerkedik a világgal, lehet picit matrica korszakát éli. Apukával nem tudod otthagyni egy fél-1 órára hogy szusszanj egyet?
2022. márc. 2. 17:18
 22/36 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem vagy végtelen türelmű, ne áltasd magad! Te úgy értelmezed, mintha a gyerek direkt rosszalkodna csak azért, hogy téged bosszantson, te pedig ezt sértésnek veszed. Miközben ő nem csinál semmi mást, mint ami a dolga: mozog, próbálgatja a világot. Neki fogalma nincs arról, hogy ez veszélyes! Persze, hogy tombol a frusztrációra, hát nem tud beszélni és nem tudja másképp kifejezni az akaratát, ami pedig van neki, és az a jó, hogy van. Én nem bűntudatot akarok benned ébreszteni, hogy magadat ostorozd, mert attól a helyzet csak rosszabb lesz, de annyit mégiscsak meg kell tenned, hogy empatikus vagy, olvasol hiteles szakirodalmat, és megérted a gyerek viselkedésének a mozgatórugóit. Igyekezz többet pihenni, racionalizálni a tennivalóidat, segítséget igénybe venni, hogy fenntartsd a türelmedet.
2022. márc. 2. 17:31
 23/36 anonim válasza:
30%
Nálunk is ez volt, sírás-rívás ha nem voltam a közvetlen közelében vagy muszáj volt ht-i dolgokkal foglalkoznom, még ma sem szívesen emlékszem vissza ezekre a félórákra-órákra pedig már felnőtt. Vagy hagytam sírni és belealudt, amitől még mindig megszakad a szívem, vagy hagytam a dolgaimat és akkor minimálban éltünk.
2022. márc. 2. 17:38
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Túltörődéstől megzavarodott, ennyi.
2022. márc. 2. 17:54
 25/36 anonim ***** válasza:

mindenkinél előfordul, hogy néha elszakadt a cérna. ettől még nem rossz anya. jól írta valaki, hogy magadat próbáld szoktatni ahhoz, hogy higgadtan tudj reagálni. de mindenképp próbálj meg néha külön lenni kicsit, amíg ráhagyhatod valakire, és pihenj, amennyit tudsz. én is tartottam a konyhában külön helyet alul a műanyagoknak, amikkel játszhatott.

a hisztinek ne engedj. bármilyen kicsi, türelmesen, de határozottan mondd meg neki, ha valamit nem szabad.

és olvasgass szakirodalmat!

2022. márc. 2. 17:56
 26/36 anonim ***** válasza:

En mindig azt mondtam magamban hogy ha nem faj semmije es sir nem lesz baja. Elobb utobb megunja es megy a dolgara.

Nekem volt erre az idoszakra kialakitva 2 lomos doboz. Olyan dolgokat raktam bele amik erdekes felnott dolgok de nem veszelyesek. Rakd kozel neha pillants azert ra.

Rakj be valami hangos zenet amit szeretsz es mikozben fozol tancolj😂

Nalam sose akart kimaszni az etetoszekbol a gyerek de bizisten kivettem volna es nem szenvedtem volna vele. Baratnom lanya volt ilyen O 1 eves koratol a rendes asztalhoz kellett uljon mint a felnottek ott tok nyugis lett. Van ilyen szekre szerelheto ules. Ha bevalik legalabb megszabadulhatsz a bohom etetoszektol nem foglal helyet.

2022. márc. 2. 20:11
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

0-24 a gyerekkel vagy

mindenképpen az etetőszékben kell lennie, nem veszed ki

Ezeknek mi értelme van?

Meg a túltörődéssel bezavarod a gyereket.

olvastad, h így kell? Vagy a többi anya megtámad, ha nem így csinálod?

2022. márc. 2. 20:27
 28/36 A kérdező kommentje:

22,ha azt írtam volna hogy folyton kiabálok, akkor meg érteném, hogy azt mondod nem vagyok türelmes. De mivel nem ismersz, így sztem ezt nem kellett volna

1 éves a kisfiam és igen, a mai nap még történt :( szinte egyedül nevelem, nincs kire rá bízzni akár fél órára is. Apuka munkája sajnos olyan szinte csak aludni jár haza. Igen a hétvégéi szabadok tény. De ő még csak+ mert őt is el kell készítem hétfőre mint egy kis iskolást :(

2022. márc. 2. 20:56
 29/36 anonim ***** válasza:
69%

Milyen munka az, amiből csak aludni jár haza? A napi munkaidő 8 óra!

Mit kell egy felnőtt férfin elkészítened? Ez így nagyon nem lesz jó, ez így nem élet!

2022. márc. 2. 21:01
 30/36 A kérdező kommentje:
12 órát dolgozik minden nap! Reggel 6-tól este 6ig. Haza ér fél 7 fürdik eszik, 8-ra. 9kor alszik a csöppség. Hétvégén, pedig szokás hétköznap, talán míg meg főzök addig le foglalja. És valóban, vágtam a fejéhez már én is,hogy ez nem élet. Viszont lehet én tulom túl ezt a dolgot, és sok hozzá szólonak igazava, ez a gyerek korszaka most, hiszen egy igazi örök mozgó, :) és lehet később ezt ki növi és nem igényli annyira anyát, és nem áll fel az etető székben, vagy peddig meg próbálunk asztalnál enni.
2022. márc. 2. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!