Veletek is előfordul ilyen,vagy tényleg én nem érdemlem meg,hogy gyerekem van??
Én úgy szégyelem magam,de fel tud úgy húzni,hogy van mikor rákiabálok. 1 éves kis fiamra :(
Végtelen türelmű vagyok egyébként...de elszakad időnként a cérna,ha üvölt mert nem teheti amit szeretne (amit neki nem szabad) üvölt, ha nem mellette vagyok állandóan,ha felakar állni az etető székbe evés közben én pedig nem engedem.dobálja magát...pedig komolyan mondom ettől eltekintve egy áldás,olyan jó kisbaba, annyira bánt,hogy ilyen vagyok :(
mindenkinél előfordul, hogy néha elszakadt a cérna. ettől még nem rossz anya. jól írta valaki, hogy magadat próbáld szoktatni ahhoz, hogy higgadtan tudj reagálni. de mindenképp próbálj meg néha külön lenni kicsit, amíg ráhagyhatod valakire, és pihenj, amennyit tudsz. én is tartottam a konyhában külön helyet alul a műanyagoknak, amikkel játszhatott.
a hisztinek ne engedj. bármilyen kicsi, türelmesen, de határozottan mondd meg neki, ha valamit nem szabad.
és olvasgass szakirodalmat!
En mindig azt mondtam magamban hogy ha nem faj semmije es sir nem lesz baja. Elobb utobb megunja es megy a dolgara.
Nekem volt erre az idoszakra kialakitva 2 lomos doboz. Olyan dolgokat raktam bele amik erdekes felnott dolgok de nem veszelyesek. Rakd kozel neha pillants azert ra.
Rakj be valami hangos zenet amit szeretsz es mikozben fozol tancolj😂
Nalam sose akart kimaszni az etetoszekbol a gyerek de bizisten kivettem volna es nem szenvedtem volna vele. Baratnom lanya volt ilyen O 1 eves koratol a rendes asztalhoz kellett uljon mint a felnottek ott tok nyugis lett. Van ilyen szekre szerelheto ules. Ha bevalik legalabb megszabadulhatsz a bohom etetoszektol nem foglal helyet.
0-24 a gyerekkel vagy
mindenképpen az etetőszékben kell lennie, nem veszed ki
Ezeknek mi értelme van?
Meg a túltörődéssel bezavarod a gyereket.
olvastad, h így kell? Vagy a többi anya megtámad, ha nem így csinálod?
22,ha azt írtam volna hogy folyton kiabálok, akkor meg érteném, hogy azt mondod nem vagyok türelmes. De mivel nem ismersz, így sztem ezt nem kellett volna
1 éves a kisfiam és igen, a mai nap még történt :( szinte egyedül nevelem, nincs kire rá bízzni akár fél órára is. Apuka munkája sajnos olyan szinte csak aludni jár haza. Igen a hétvégéi szabadok tény. De ő még csak+ mert őt is el kell készítem hétfőre mint egy kis iskolást :(
Milyen munka az, amiből csak aludni jár haza? A napi munkaidő 8 óra!
Mit kell egy felnőtt férfin elkészítened? Ez így nagyon nem lesz jó, ez így nem élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!