Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek is előfordul ilyen,vag...

Csilla6 kérdése:

Veletek is előfordul ilyen,vagy tényleg én nem érdemlem meg,hogy gyerekem van??

Figyelt kérdés

Én úgy szégyelem magam,de fel tud úgy húzni,hogy van mikor rákiabálok. 1 éves kis fiamra :(

Végtelen türelmű vagyok egyébként...de elszakad időnként a cérna,ha üvölt mert nem teheti amit szeretne (amit neki nem szabad) üvölt, ha nem mellette vagyok állandóan,ha felakar állni az etető székbe evés közben én pedig nem engedem.dobálja magát...pedig komolyan mondom ettől eltekintve egy áldás,olyan jó kisbaba, annyira bánt,hogy ilyen vagyok :(

2022. márc. 2. 15:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
És még annyi,teljesen egészséges!! Mielőtt még valaki erre is írna valami betegséget. Csak a pocakban meg szokott egy oldalt. Most egy igazi örök mozgó! Értelmes, és a korának megfelelően fejlődik!
2022. márc. 2. 16:09
 12/36 anonim ***** válasza:
78%

szerintem azért dolgozhatnál rajta,hogy ilyen helyzetekben higgadt tudj maradni,már csak magad miatt is,hiszen téged is zavar,de sztem nagyon jó hogy felismerted a problémát.

Engem nagyon elszomorít hogy a kiabálás ennyire elfogadott,aztán meg mentegetik magukat h milyen jó szülők. Én emlékszem gyerek koromban pontosan,amikor anyám kiabált velem, volt h otthon,volt h nyílvánosan,és mindig is utáltam,megalázottnak,sértettnek éreztem magam,kettős érzéseim voltak,mert egyrészről szerettem anyukámat,másrészről nagyon igazságtalannak éreztem a dolgot,és azt vártam h felnőtt lehessek és elköltözhessek. ÉS nehogy azt gondoljátok,hogy ez a gyerekben nem marad meg, 4-5 éves koromból tisztán emlékszem.

2022. márc. 2. 16:09
 13/36 anonim ***** válasza:
88%
jesszusom egy szoval se probaltam azt sugallni hogy a te gyereked autista lenne!! en egy gyerekrol beszeltem, aki autista (lehet szepitgetni, de az autizmus a szakszeru orvosi megnevezese)
2022. márc. 2. 16:12
 14/36 A kérdező kommentje:
12es. Igen ezért érzem rosszul magam, mert semmiképpen nem szeretném hogy nyoma maradjon. És igen nem szeretnék kiabálni, de akaratom ellenére történt
2022. márc. 2. 16:13
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond, te is emberből vagy. Az, hogy lelkiismereti kérdést csinálsz belőle, csak azt mutatja, hogy jó anyuka vagy, törődsz a gyerkőccel.

Az is teljesen normális, hogy a picid ezt csinálja, ez életkori sajátosság. Nem autista, csak kicsi. Majd kinövi.

2022. márc. 2. 16:19
 16/36 anonim ***** válasza:
27%

Van egy olyan elmélet, hogyha sír a baba, nem szabad ugrani. Mert megtanulja, hogy anyuka egyből idejön, ha sírok. Aztán hisztis lesz, mert megtanulta, hogy ezzel eléri a célját.

Nem tudom te mit tettél mikor csecsemő volt, de most ha ordít csinálj úgy mintha nem hallanád. Nem fog célt érni befejezi.

2022. márc. 2. 16:21
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
A "jó anyaság" nem ezen múlik. Az embernek meg kell tanulnia, hogy ilyen esetekben hirtelen át kell váltania az érzelmi reakciók területéről a megértésre ill. a helyzet megoldására törekvő racionalitás útjára.
2022. márc. 2. 16:27
 18/36 A kérdező kommentje:
16os. Csecsemőnek nem sírt, most sem egy sírós gyermek, inkább hiszti, üvölt. De az tény, valóban mindig mellette voltam. Szinte nap 24 órájában csak velem.
2022. márc. 2. 16:27
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedj a hisztinek semmiképpen sem!
2022. márc. 2. 16:30
 20/36 anonim ***** válasza:
A játék dolognál én azt csináltam, hogy mindenhol volt neki úgymond játszósarka. A nappaliban is voltak játékai, a szobájában is és a konyhában volt egy szekrény amiben csak régebbi műanyag edények voltak, azt pakolhatta, a többit nem. Az első időben nekem is mellette kellett ülnöm, aztán fokozatosan messzebb messzebb ültem és most már eljátszik egyedül is kicsit. Ha kiszaladtam a konyhába és jött utánam ordítva, akkor kinyitottam a szekrényét, hogy tessék, pakolj. Az hirtelen érdekesebb volt mint a visítás.
2022. márc. 2. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!