Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknél együtt alszik a baba...

Akiknél együtt alszik a baba a szülőkkel a franciaágyban, hogy oldjátok meg az együttléteket a férjjel? :)

Figyelt kérdés
Babóca elég sokszor ébred éjszaka, és ha nincs ott senki, képes lenne elkezdeni kúszni-mászni, balesetveszélyes... Elalvás után áttenni kiságyba se opció, rögtön felébred... :/
2022. febr. 27. 11:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van másik szoba a hálón kívül... nagyágyban szopizva elalszik a baba, én kisurranok mellőle, és mehet a buli a másik szobában :D teljesen jól működik, legyen az éjjeli vagy délutáni alvás. Van plusz matrac, szék, fotel, asztal... megoldjuk. ;) Aludni visszasurranuk a baba mellé. Nekem így könnyebb volt, mert szopizva alszik el és egy időben rengeteget kelt.

Amikor pedig nem tudott még lemászni az ágyról, csak zuhanni, a kiságy elemeivel kerítettük körbe a sarokba tolt franciaágyat. Igazi barrikádon kellett átverekedni magunkat, na az durva volt. Mikor megtanult lemászni, elég volt egy matracot, pár nagypárnát az ágy mellé tolni, hogyha félálomban mégis fejjel előre akarna lemenni.

2022. febr. 27. 21:36
 32/35 anonim ***** válasza:
86%

"Ezek féltik a mi szexuális életünket, mikor nekik az este, ágyban, takarók alatt az egyetlen alternatíva."

Pontosan erről van szó. Mi csak annyit mondtunk, hogy nekünk a gyerek nem szülői ágyba való hosszútávon, ez volt a válaszunk a kérdésre, meghogy mi hogy szoktattuk át. De ti le frigidezhettek minket, csak mert én szeretek a franciágyban szexelni, párnák közt. :) Azta k*rva, már nem is vagyok nő, mert nem a konyhaasztalon csináljuk a gyerek 3-4 éves koráig, mert hogy ő épp az ágyunkban hajcsizik.

Aki ott altatja, altassa, én meg hadd szexeljek ott, ahol akarok.

Nekünk ugyanmindegy, hogy nektek milyen a házaséletetek. A kérdezőnek viszont problémája van, amit meg kell neki oldani. Lehetséges, hogy ő sem a zuhanyzófalának nyomva akar szexelni a kövi 2 évben, mert van kényelmesebb a kemény kanapén kívül is.

2022. febr. 28. 14:17
 33/35 anonim ***** válasza:
11%
32. Ugye, hogy tud fájni, ha beszólnak arra amit te csinálsz? :)
2022. febr. 28. 15:15
 34/35 anonim ***** válasza:
85%

33

"Aki ott altatja, altassa, én meg hadd szexeljek ott, ahol akarok."

Ezt írtam. Hol is van ebben a beszólás? Én nem nézem le azt, aki a gyerekével alszik, ha nekik jó úgy, (és nem csak titokban szenvednek közben), de mi azért megkaptuk a kb frigid k*rva kinevezést, meg a xar anyázást, csak mert inkább szenvedtem az átszoktatással. És igen, fáj, de csak mert én nem szóltam be senkinek. :)

2022. febr. 28. 15:48
 35/35 anonim ***** válasza:
11%

Jaj ne mártírkodj, senki nem frigid kurv*zott, meg szaranyázott! Nem tudsz már elég nagyot mondani, hogy áldozat lehess :D

Ha te nem szóltál be senkinek nyilvánvalóan nem neked szólt, mit kell magadra venni?

2022. febr. 28. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!