Akiknél együtt alszik a baba a szülőkkel a franciaágyban, hogy oldjátok meg az együttléteket a férjjel? :)
Én azt nem tudom hogy tudnak így bármit csinálni nemhogy szexelni.
Nálunk 4 hónaposan került át a saját szobájába, mert felébredt arra hogy mi pl néznénk egy filmet csendben, meg lábujjhegyen járunk, nemhogy beszélgetni végre kettesben míg a gyerek alszik.
4 hónapos koráig semmi sem zavarta alvás közben utána ez így borult nálunk, de még addig se aludt a mi ágyunkban csak ugyanabban a szobában.
Őszintén nem tudnék így élni. Az tényleg 24/7 egymás valagában élés lenne, nekem kell este az énidő...
2. Sajnos sok babánál ez nem opció, nem jókedvünkből csináljuk. Akinek nem ilyen a babája, el sem tudja képzelni. Én sem tudtam. Nekünk is sok, de mit csinálsz azon kívül, hogy üvölteni hagyod?
Kérdező, babakocsiban sem alszik el?
6!
Beteszed az ágyába. Ha sír, kiveszed, megvigasztqlod, majd visszateszed. Vagy ki se veszed, csak simogatod. Nem 3 másodperces játék
8!
Kérlek idezd, hol írtam hogy hagynod kell sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!