Akiknél együtt alszik a baba a szülőkkel a franciaágyban, hogy oldjátok meg az együttléteket a férjjel? :)
9!
Legyen fontosabb. A házasság úgysem fontos, majd elvaltok.
A mi gyerekünk speciel ha elaludt, akkor tudtuk, hogy van szabad 2 órank kb.
Nem az éjszaka közepén random keltünk fel szexelni.
Elaludt, parnával takaroval körbe és ennyi.
A lányunkat meg pont emiatt az ágyaban altatjuk. Inkább kelek 10x egy éjjel, de az ágy a mienk
(Anagy 3éves,a mai napig nem tudjuk kirobbantani onnan)
Van egy 150 nmes házunk, aminek csak egy kis szobája a mi hálónk. Azon kívül van kb 135 nmnyi terület, ahol tudunk szexelni (vagy bármi mást csinálni), ahol épp nem alszik a gyerek.
De szigorúan nézve nem a mi ágyunkban alszik, hanem babaöbölben, csak sokszor kúszik oda hozzám éjszaka, mert még kel enni.
Nem zavar, ha ez másoknak fizikai fájdalmat okoz, mert nekünk tökéletesen megfelel.
Én vagyok a 2.
Nem volt könnyű a gyerekemmel nekem se. Rajtam aludt 2 hónapig míg én a kanapén ültem, vagy órákon át üvöltött a karjaimban. Itt döntöttem el hogy nem így csinálom amint véget ér az első pár hónap.
Eleinte hozzátoltuk a kiságyát a miénkhez és mikor elaludt, és a 4. trimeszter miatti anyához tapadás se volt már jelen, óvatosan betettem, és mindig kivettem elringatni ha felébredt. De mindig következetesen a kiságyba tettem ha elringattam.
Aztán a kiságy átkerült a fal mellé, aztán 4 hónaposan másik szobába.
Ha felkelt és sírt átmentem, elringattam és visszatettem, volt hogy sokadjára sikerült, mert ahogy a matrachoz ért a teste felriadt. Ha 5×20 perc volt újra meg újra elaltatni, akkor annyi volt. Az apja is beszállt ringatni.
Szerintem ritka ha egy gyereket lehetetlen kiságyba szoktatni, és nem azt mondom hogy nincs ilyen. Van amelyiket végtelenül egyszerű, van amelyiket nehezebb, van amelyiket nagyon nehéz és van amelyiket nem lehet.
Nekem egy olyan gyereket dobott a gép aki jobban alkalmazkodott mint más babák, viszont nagyon sok munkába is került, de így van 3-4 óra gyerekmentes szórakozás este. Nekem megérte azt a pár hónapnyi kínlódást az újra meg újra ringatással.
8, 9
Senki nem mondta, hogy hagyod sírni egy órát, míg te éppen szexelsz, vagy sorozatot nézel a férjeddel. Az hogy alvástréning, nem értem, miért szitokszó. Nem is kellene használni ebben a formában.
Én ott voltam mellette, szenvedtem, nyűglődtem vele a saját szobájában, ha kellett 100x vettem fel, raktam le, ringattam, simogattam, melle bújtam. Majd vagy ott talált a reggel engem is, vagy szépen vissza mentem a férjem mellé. Aztán megint ki, megint be, megint ki, megint be. Nem 1 hét volt, az tény, de sikerült oda szoktatni. És megérte. Nem csak apuci és anyuci vagyunk, hanem férj és feleség is. Én én ha baba, ha nem, nem szexelek mellette.
16. Tök jó, hogy nektek sikerült, de gondolod mi nem próbáltuk? Én személy szerint akkor hagytam abba, amikor elestem a gyerekkel a kezemben a napok óta tartó kialvatlanság miatt. A hozzád hasonlóktól az ember csak még rosszabbul érzi magát. Azt sugallod, te jobb anya vagy, mert sokat dolgoztál rajta, az igazság az, hogy a te babád vevő volt erre, másé meg nem.
17. Attól, hogy te nem tartod alvástréningnek még az. Ez tény, nem vélemény kérdése. Nincs baj, hogy te ezt csináltad, de ez egy régen elavult módszer. Mi nem szeretnénk ezt csinálni a babánkkal. Nem azt mondom, hogy rossz anya vagy, csak azt, hogy én nem szeretném alvástréningezni a gyerekem. Amúgy amit te javasolsz módszert, még a kitalálója szerint is csak 8 hónapos kortól lehet alkalmazni. De örülök, hogy nektek működött.
18. Írtam hogy van amelyik babát nem lehet, az e miatti keserűségedet nem kell rajtam leverni.
Nem tudom pontosan mennyit próbálkoztál, nekünk kb 1 év 2 hónap volt mire kialakult a dolog rendesen úgy, hogy már nem kellett átmenni folyton. De megérte nekem.
Ismerősöm babája is vele alszik és sokat panaszkodik az énidő hiánya miatt, de kb 1 hét után feladja. Ilyen is van.
Kitudja mennyit kell próbálkozni, de mivel idegrendszeri érés eredménye és szoktatás meg kitartás kérdése a dolog, folyton újra meg újrq vagy folyamatosnan próbálkozni kell, mert nem tudhatod mikor ért meg rá. Lehet ma este, lehet 1 hét múlva, lehet 2 év múlva (na ez a pech).
De mint mondtam leírtam, hogy nem mindenkinek alkalmazkodó a babája. Én azért nem adnám fel a dolgot.
Cicin alszik el este, akkor még le tudom rakni a saját ágyába, ~2-3 óra múlva ébred legközelebb, akkor veszem át magam mellé a babaöbölbe.
De mi a házaséletet egyébként napközben oldjuk meg, amikor vagy nincs itthon, mert bölcsiben van vagy a nagymama elvitte játszóterezni vagy ilyesmi, vagy pedig a napközbeni alvásidejében, amikor a saját ágyában alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!