Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknél együtt alszik a baba...

Akiknél együtt alszik a baba a szülőkkel a franciaágyban, hogy oldjátok meg az együttléteket a férjjel? :)

Figyelt kérdés
Babóca elég sokszor ébred éjszaka, és ha nincs ott senki, képes lenne elkezdeni kúszni-mászni, balesetveszélyes... Elalvás után áttenni kiságyba se opció, rögtön felébred... :/
2022. febr. 27. 11:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%
20. Én nem vagyok keserű, nem kell belelátnod dolgokat, hogy igazold a véleményed. Én teljesen jól vagyok így. Elfogadtam, hogy az én gyerekem ilyen és szerencsés vagyok, mert nappal egyedül alszik. De sosem tudhatod a másik mit él át, milyen helyzetben van, amikor belerúgsz még egyet. És ugye te sem gondolod, hogy életszerű, hogy 1 éven keresztül valaki 20 percenként keljen. Egyébként a családok 60%-a hosszabb, rövidebb ideig együtt alszik, csak ciki beismerni, mert egyből jön az okoskodás.
2022. febr. 27. 12:37
 22/35 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan olvasd már el amit írtam, senkibe se rúgtam bele, kedves voltam és megértő. Azért érzed belerúgasnak mert érzékeny pont.
2022. febr. 27. 12:49
 23/35 anonim ***** válasza:
59%

5#

mindig megmosolyogtat az ilyen "megmondó" emberke akinek minden csak fekete vagy fehér. 😂

Sebaj.

3 gyerek mellől tudnék mesélni, de felesleges. 🤣

2022. febr. 27. 12:57
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A kiságy egyik oldala le van szedve és oda van tolva a franciaàgy mellé. Így kvázi mellettem alszik csak nem a nagyágyon. Ha elalszik rakok oda takarót összehajtogatva, majd átmegyek a nappaliba és sorozatot nézünk vagy éppen szexelünk. Most 22 hónapos. Csinálja az asztalos a házikó ágyat, lassan két költözik majd át a szobájába.
2022. febr. 27. 13:00
 25/35 anonim ***** válasza:
59%
23. Fogd már fel, hogy nem az. Az érzékeny pontom a marha okos anyukák, akik azt hiszik, hogy feltalálták a melegvizet, mert az ő gyerekükkel ment egy dolog. De akkor gondold azt, hogy megértő vagy, nekem teljesen mindegy :D
2022. febr. 27. 13:04
 26/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak este ágyban lehet ám dugni. Bármilyen meglepő.
2022. febr. 27. 13:05
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két gyerekem van. Az egyik hajlandó volt az ágyában aludni (vagyis szopott, elaludt, átraktam, aludt tovább). A másik 10-20 percenként ébredt, 3 hónap után feladtam az elveimet. Persze volt többször, hogy újra próbálkoztam ilyen alvástréningekkel, mert mindig kaptam az ívet, de mindig a derekam krepált be előbb. Máshol szexeltünk, nem az ágyunkban. Két évesen ment saját ágyba végre, de akkor is ébredt úgy 4 éves koráig, csak akkor már én mentem át hozzá, aztán vissza az enyémbe, aztán átjött hajnalban... "Jó" volt. Egyébként idegrendszeri éretlenséget állapítottak meg nála, szerintem azért volt ez is.
2022. febr. 27. 13:27
 28/35 anonim ***** válasza:
79%

Baba elaludt az ágyban, körbepárnáztuk, mi pedig kimentünk a nappaliba, kihúztuk a kanapét, filmeztünk, szexeltünk, beszélgettünk stb. Vettünk egy kamerás bébiőrt, hangerő maxon, azt is láttuk/hallottuk, ha csak megfordult a gyerek az ágyban.

Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó, de számomra egyszerűen felfoghatatlan ez az értetlenkedés, hogy dehát akkor hogy szexeltek, meg hogy akkor biztos szar a szexuális élet. Miért, szigorúan csak a hálóban lehet? :D Amúgy mi 2 gyerekkel aludtunk együtt, évekig volt minimum egy gyerek a szobánkban, ennek ellenére mindig is meg tudtuk oldani heti többször is a szexet, sosem hevert romokban a nemi életünk. És nem, nem szexeltünk gyerek mellett soha. Ahol a gyerek miatt nincs szex, ott amúgy se lenne, ez csak kifogás.

2022. febr. 27. 13:29
 29/35 anonim ***** válasza:
58%
29. Ez az. Ezek féltik a mi szexuális életünket, mikor nekik az este, ágyban, takarók alatt az egyetlen alternatíva. Mi gyerek előtt se csak az ágyba szexeltünk és mióta velünk alszik a gyerek is kiválóan megtudjuk oldani. De látod, megy a majd elhagy a férjed. Hát nem mindenki ősemberrel házasodott össze :D
2022. febr. 27. 13:38
 30/35 A kérdező kommentje:

Tyűha, háború dúl itt mindenhol, nem csak a szomszéd államokban... :( Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen ártatlan kérdéssel ekkora lavinát indítok el. Köszönöm mindenkinek, aki leírta a saját tapasztalatát ítéletmentesen, kulturáltan, nem kioktatóan. Bár több lenne Belőletek!

Egyebeket nem kívánok kommentálni, bár van véleményem, hisz mindenkinek más a helyzete, nagyon árnyaltak az egyes szituációk. Megyek, azt az időt, amit a vitára vagy kioktató válaszokra szántok, ti is töltsétek valami hasznossal! (Gyerkőc, szex... :))

Peace, Lányok...

2022. febr. 27. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!