Nők, férfiak.Ti beleegyeznétek abban, hogy a béranyaság legális legyen, ebben az esetben? A férfi szexuális úton termékenyítené meg a nőt.Természetesen az arra kiválasztott nő különböző egészségügyi vizsgálatokon esne keresztül.Okozhatná ez a
"Sajnos olyan világot élünk hogy a nők nem nagyon akarnak gyermeket szülni."
Ha te lennél képes szülni, vállalnád mindazt, ami vele jár? Hogy ott vagy évekig kiszolgáltatva a másiknak, és bármikor mondhatja azt, hogy köszi szívem, elég volt, váljunk el, nekem nem kell ez. Te meg ott vagy egyedülálló szülőként, nincs hova menned, nem vállalhatsz munkát nagyon kicsi gyerek mellett, ergo ha nincs támogató szülő, mész az utcára vagy anyaotthonba. Nagyon szép dolog ez is, ugye? Nem beszélve a testi-lelki változásokról, az évekig tartó alváshiánytól (ami, csak mondom, kínzásként is használt módszer), hogy nincs "én", csak egy valaki, alárendelve minden és mindenki másnak. Régi időkben legalább ott volt az a biztonság, hogy ha szar is volt a házasság, nem volt "divat" a válás, így nem kellett az utcára kerüléstől tartani, plusz nem az volt, hogy anyuka dolgozzon napi 8-12 órát, majd még utána lásson neki odahaza is a munkának, amíg apuka ugyanennyi meló után a MEGÉRDEMELT pihenését tölti a tévé előtt vagy a haverokkal. Régebbi időkben komolyan gondolták, hogy a nő feladata a családi fészek rendezgetése, a háztartás vezetése, és meg sem fordult a fejükben, hogy dolgozni menjenek/küldjék őket, mert a férfi lapátolta haza a pénzt. És manapság mi van? "Jaj, szegény én, a csaj elvárja, hogy kifizessem a vacsorát, csak a pénzem számít neki!" Sok pasi mindent akar, de semmit nem ad cserébe. Te is ilyennek látszol. Legyen gyerek, az meg kit érdekel, hogy a másik mit akar és mit nem.
"Ahány barátnőm volt,egy sem akart volna gyereket."
Én inkább ezen merengenek el a helyedben. Valószínű hogy nem véletlenül...
57# Nem ám, hogy elmenekültek egy ilyen főnyereménytől, neeem, a felelősség ami futásra késztette őket :DDD Hitvány némber az összes!
Egyébként mennyi pénzed van most béranyára? (Csak a saját és meglévő pénz ér, amit 3 napon belül kicsapsz az asztalra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!