Mennyire szóltak bele az egészségügyi dolgaidba 18 év után?
Figyelt kérdés
2018. okt. 4. 14:49
1/16 anonim válasza:
Mit értesz "egészségügyi dolgok" alatt?
Egyébként semmennyit, már korábban sem.
3/16 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló például...
2018. okt. 4. 14:55
5/16 anonim válasza:
Anyám évekig dolgozott a mentőknél tehát ha akarnék akkor sem tudnék megmenekülni attól h merre láttak az orvos ismijei vmi rendelésen... de szerencsére nem vagyunk ilyen család, úgyhogy ha valami bajom van akkor bizalommal fordulhatok hozzá. De ő maga nem ágál, csak akkor (mint most is) ha tudja h el fogom sumákolni a controllt betegség után mert már jobban érzem magam és időpocsékolásnak tartom a vizsgálatot :DD
6/16 anonim válasza:
16 éves koromtól magam intézem ezeket,megint te vagy,felnőtt nőnek ne h már Anyu meg Apu mondja meg h élhet e nemi életet használhat e tampont, epilálhat e.. Könyörgöm 2018 van,otthon meg a 30 ast is babakocsin tolnák. Költözz el..
7/16 anonim válasza:
Soha semennyire, mondjuk beteg nem voltam, a mensesemet pedig magam intéztem 11 éves koromtól, köze nem volt hozzá, mit használok :) Fogamzásgátlót sosem szedtem, de arról még csak tudniuk sem kell egy felnőttnél.
8/16 anonim válasza:
Előtte sem, utána sem, de nem is kértem engedélyt és nem is avattam be őket az ilyen dolgokba. Egyedül is el tudsz menni nőgyógyászhoz, nem kell ehhez fogniuk a kezed.
9/16 anonim válasza:
Figyi, ilyen lúzer úgyse kell egy pasinak sem, tehát no problem. Nincs valami beadandó az egyetemre, nem lesz egy zh, hogy nem itt unatkozz?
10/16 anonim válasza:
Nem kellett beleszólniuk, voltam már elég felnőtt ahhoz, hogy mindent tudjak intézni magamnak, és ahhoz is, hogy ezt meg tudjam velük beszélni és ne kelljen semmit titokban csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!