Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, férfiak.Ti beleegyeznétek...

Nők, férfiak.Ti beleegyeznétek abban, hogy a béranyaság legális legyen, ebben az esetben? A férfi szexuális úton termékenyítené meg a nőt.Természetesen az arra kiválasztott nő különböző egészségügyi vizsgálatokon esne keresztül.Okozhatná ez a

Figyelt kérdés
házassági viszony romlását? Vannak nők akik betegség miatt nem tudnak szülni,vannak akik nem akarnak, akiknek fontosabb a pénz,karrier, vannak akik nem elég érettek egy ilyen nagy dologhoz mint az utódnemzés+nevelés,stb.Így mindenki jól járna.A férfi férfinak érezhetné magát,a nőkre meg nem lenne erőltetve semmi.Sőt,lehet hogy így több olyan nő is szeretne majd gyermeket,akik addig ellenezték.Szerintem stabilabbak lennének így a kapcsolatok.A béranya végleg lemondana a gyermekről.Utólag semmi követelése nem lehetne.
2022. febr. 27. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

29# és a hölgynek fizetni is illene minden alkalommal, mégiscsak a béranya-szolgáltatás része lenne minden alkalom.

Kérdező, a feleség emiatt vállaljon-e túlórát, másodállást?

2022. febr. 27. 12:29
 32/68 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánat, de én nem értem, hogy ez mennyivel lenne jobb, a dolog maga gyakorlati módját nézve értelmesebb, mint a mesterséges megtermékenyítés. Ha a nő nem tud szülni, - vagy nem akar szülni, de gyermeket szeretne - akkor a rendelkezésre álló tudományos módszerek lehetővé teszik, hogy a férfi spermáját egy béranyába ültessék be, így a gyermek vér szerint a férfié lenne. A koituszra semmi szükség. Semmi értelme ezt magyarázni próbálni, nem kell és a kapcsolatnak is csak ártana.
2022. febr. 27. 12:31
 33/68 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelem, hogy a férjem azzal jön haza, hogy megcsalt, a nő terhes és megszüli a gyereket majd nekünk adja... úgy, hogy eddig sajátot se akartam.

Persze, biztos előjönne belőlem az ösztön... a válópert beadó ösztön :D

2022. febr. 27. 12:36
 34/68 anonim ***** válasza:
96%

Persze, javaslom a béranyákat hívjuk ezentúl szolgálólányoknak!

[link]

2022. febr. 27. 12:36
 35/68 anonim ***** válasza:
93%
#33: :-DDDDDDDDDD Frappáns!
2022. febr. 27. 12:44
 36/68 anonim ***** válasza:
93%
28: Erre is nyomtam egy zöldet. :))))
2022. febr. 27. 12:45
 37/68 Laylah ***** válasza:
100%
A szolgálólányoknak nem adtak pénzt, annyi a különbség. :)
2022. febr. 27. 12:48
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
Ez sem működne a valóságban, se jogilag se erkölcsileg.
2022. febr. 27. 13:17
 39/68 anonim ***** válasza:
100%

37# A kérdésben lévő béranyának sem, erről szó nincs a kérdésben.

A "mindenki jól járna" azt jelenti, hogy aki kihordja és megszüli a gyereket az azzal járna jól, hogy férfivá tehette a kérdezőt.

A hülyének is megéri!

2022. febr. 27. 13:21
 40/68 anonim ***** válasza:
100%

31 - es: Tehát, az asszony még fizetne is, hogy dugok egy másik nőt! Ebben a férfiak döntő többsége benne lenne, az fix!😅

Istenem, de beteg agyatok van!😂

Vagy egy elkeseredett suna a kérdező, akit fél, hogy elhagyja a pasija, mert nem lehet gyereke vagy egy álmodozó hím, akinek a nőjének nem lehet gyereke és ilyen ötlettel szeretne előállni az asszony előtt!

Írd már ki a nemed! Nagyon kíváncsi vagyok, milyen nemű ez a beteg állat!😂

2022. febr. 27. 13:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!