Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, férfiak.Ti beleegyeznétek...

Nők, férfiak.Ti beleegyeznétek abban, hogy a béranyaság legális legyen, ebben az esetben? A férfi szexuális úton termékenyítené meg a nőt.Természetesen az arra kiválasztott nő különböző egészségügyi vizsgálatokon esne keresztül.Okozhatná ez a

Figyelt kérdés
házassági viszony romlását? Vannak nők akik betegség miatt nem tudnak szülni,vannak akik nem akarnak, akiknek fontosabb a pénz,karrier, vannak akik nem elég érettek egy ilyen nagy dologhoz mint az utódnemzés+nevelés,stb.Így mindenki jól járna.A férfi férfinak érezhetné magát,a nőkre meg nem lenne erőltetve semmi.Sőt,lehet hogy így több olyan nő is szeretne majd gyermeket,akik addig ellenezték.Szerintem stabilabbak lennének így a kapcsolatok.A béranya végleg lemondana a gyermekről.Utólag semmi követelése nem lehetne.
2022. febr. 27. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
97%
Ja most mar ertem. Nő se kell neked, csak egy szülőgép, aki adja a petesejtet, egy inkubator, te meg megveszed a gyereket penzert. Hat nem fog osszejonni. De ha sikerul, ki lesz vele otthon? Ja, kitalalom, szinten egy no aki neveli es megcsinal mindent keveske penzert. A lenyeg, hogy tied legyen minden hatalom, kontroll, a not ne kelljen szeretni, csak cseled, csicska, szulogep legyen es kelloen szegeny hogy a penzedert kiszolgaltassa magat mint munkaero. Nagyban hasonlit ez sok hazassagra, ahol a ferfi igy kezeli a feleseget.
2022. febr. 27. 11:27
 12/68 A kérdező kommentje:
10-es.Attól hogy nincs ráerőltetve a gyermeknemzés,ha nem akarja.Nagy előnye az is, hogy így előjönnének az anyai ösztönök,és így is anyukává válhatna.
2022. febr. 27. 11:28
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
3: szerintem a kérdező fedezőmén szeretne lenni... :))))
2022. febr. 27. 11:30
 14/68 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező! Ezt a kérdést jogilag már nagyon alaposan körüljárták - nem véletlen, hogy nem engedélyezett...ű

Mit csinálsz, ha a béranya úgy dönt, hogy megtartja a gyereket...??? És eltűnik... SEMMIT nem tudsz tenni!

És ez csak egyetlen egy aspektus, a másik huszonharminc mellett....

Hogy ellenőrzöd, hogy nem él-e önromboló életet? (drog, alkohol, cigi, stb.) ???

Hogyan ellenőrzöd az eü. állapotát, előéletét, felmenői lehetséges pszcihés betegségeit, stb. stb....???

Vagy a másik véglet: véletlenül fogyatékos gyerek születik, és a "megrendelők" nem veszik át... Ott van egy szerencsétlen nő - egy fogyis gyerekkel, egyedül...

2022. febr. 27. 11:33
 15/68 Laylah ***** válasza:
100%

"Nagy előnye az is, hogy így előjönnének az anyai ösztönök,és így is anyukává válhatna."

Ugye ezt nem gondoltad komolyan? :D Ugyan mitől jönnének elő anyai ösztönök olyanból, akiben alapvetően nincs vagy még nem jelentek meg, egy random csecsemő láttára? Ahhoz, hogy ez kialakuljon, sokszor még az sem elég, ha a nő maga szüli meg, az, hogy a kezébe nyomnak egy idegen gyereket, akihez kvázi semmi köze nincsen, nem fog kiváltani belőle semmit. Sőt, én biztos, hogy nem nyúlnék hozzá sem, ha neked kellett, kifizetted, annak ellenére, hogy én nem akartam egy porcikámmal sem, akkor ha annyira férfinak érzed magad tőle, akkor tessék, neveld is fel, nekem semmi közöm hozzá. Te akartad, én nem, te fizettél érte, te csináltad meg, akkor te is neveled. Bár én biztos nem élném ezt meg, mert már az elején otthagytalak volna.

2022. febr. 27. 11:38
 16/68 A kérdező kommentje:
14-es.Általánosságban írom.A szép emberek, egészséges géneket örökölnek.Ha egy nő szép,fiatal,kicsattan az egézségtől,ott olyan nagy baj nem lehet.
2022. febr. 27. 11:38
 17/68 anonim ***** válasza:
100%

"Attól érezhetné magát férfinak, hogy vérszerinti gyermeke van."

Ez a logika mentén akkor viszont a nő nem érezné magát nőnek.

Amúgy a mesterséges megtermékenyítés mellett is az illető fickó lenne a vérszerinti szülő, nem a szomszéd Pista

2022. febr. 27. 11:49
 18/68 anonim ***** válasza:
98%
Ezek "izgalmas" fantáziálgatások, de mivel embernél érzelmek is közrejátszanak a családalapításban és a család megtartásában, ezért a végeredmény mindenféle szempontból való optimalizálása érdekében próbálják megteremteni a jogi feltételeket. Ezért nem véletlen hogy a felhozott esetben a művi megtermékenyítés az elfogadott.
2022. febr. 27. 11:51
 19/68 anonim válasza:
96%
Ez már nem béranya, hanem prostituált.
2022. febr. 27. 11:54
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

#16: nagyon naív és tájékozatlan vagy.....

A szépség messze nem egyenlő az egészséggel...

Nézz szét egyszer egy pszichiátriai rendelő környékén.

2022. febr. 27. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!