Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvallalasrol mit gondolto...

Gyerekvallalasrol mit gondoltok az ukran helyzet kapcsan?

Figyelt kérdés
Engem elgondolkodtatott, hogy normalis vagyok-e hogy szeretnenk meg egy gyereket.
2022. febr. 26. 07:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
22%
Azért meglátszik, hogy az itt válaszolóknak semmiféle közgazdasági tudása nincs! Most, hogy lezárták az oroszokat a swiftről olyan rettenetes gazdasági válság jön, amit mi még nem láttunk. Ne azért ne vállalj gyereket, mert hátha ideér a háború, hanem azért ne, mert nem fogod tudni etetni a 30+%-os infláció mellett. Lehet a fejeket homokba dugni, de ennek a háborúnak 1 éven belül meglesz a gazdasági böjtje aztán majd nézhetnek maguk elé üres zsebbel a mostani 'szüljél mert miért ne válaszolók'. Vagy esetleg küldhetnek kaját a kérdezőnek és a 3 gyerekének...
2022. febr. 27. 14:03
 32/37 anonim ***** válasza:
62%
31 Ne legyél már ilyen nagyba magaddal, a Swift mai hír, legalábbis én 14 órája olvastam először, hogy valóban meglepték. Nem zavar, hogy a többi válasz tegnapi?
2022. febr. 27. 14:24
 33/37 anonim ***** válasza:
4%
32! Swifttől függetlenül is válság lesz, vagy te nem hallottad, hogy 10-40%-okat esett a tőzsde, a forint is zuhan?
2022. febr. 27. 14:32
 34/37 anonim ***** válasza:
93%
De, olvastam (meg sok minden mást is, spekulálnak a szakemberek is csak egyelőre, hogy milyen hatások lesznek). Én írtam a 29-es választ is, hogy max infláció lesz. Meg előttem még pár válaszoló is írta. Erre jött a 31-es válasz, hogy itt mindenki hülye, mert Swift. Ami ugye mai hír. Sima inflációs válaszok meg eddig is voltak.
2022. febr. 27. 14:42
 35/37 anonim ***** válasza:
28%

33.

Aztán másnap már mentek fel a részvények és nőtt a forint. Annyira okos vagy, hogy te ilyen jártas vagy gazdaságtanból. Hidd el, sokáig nem fogják ezeket a szankciókat tartani.

2022. febr. 27. 15:03
 36/37 anonim ***** válasza:
26%
Én is a gazdasági hatásoktól tartok leginkább, de szerencsére átlagon felüli jövedelemmel, egészen jó megtakarítással és fix munkahelyekkel rendelkezünk. Mivel terveztünk, elég stabil lábakon állunk, a babánk pedig 2 hónap múlva megérkezik ukrán helyzet ide-vagy oda. Én bízom a legjobbakban. Alapból pozitív szemléletű egyén vagyok, nem gondolom hogy a kétségbeesés és a rettegés lenne a megoldás bármire is. :) Én most sem döntenék máshogy, ha 8 hónappal előbb járnánk, az életünkbe belefér a baba, az meg hogy a külső körülmények hogyan alakulnak, nem igazán van ráhatásunk sajnos. 8 hónapja nem tudhattuk, hogy ez lesz és most sem tudhatjuk 8 hónap múlva mi lesz. Igyekszünk alkalmazkodni, bármi is jöjjön.
2022. febr. 27. 17:58
 37/37 anonim ***** válasza:
Én 25 leszek, úgy beszéltük meg a párommal, hogy ez a kor pont jó lenne,mert nem biztos, hogy hamar sikerülne. A jelenlegi helyzet miatt én is ezen gondolkodtam mint te. Nekünk első gyerek lenne. Nagyon szeretnénk gyereket, persze 1-2 évet tudnánk várni.
2022. márc. 3. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!