Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvallalasrol mit gondolto...

Gyerekvallalasrol mit gondoltok az ukran helyzet kapcsan?

Figyelt kérdés
Engem elgondolkodtatott, hogy normalis vagyok-e hogy szeretnenk meg egy gyereket.
2022. febr. 26. 07:03
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%

A helyzet az, hogy az élet megy tovább, gyerekkel vagy anélkül.

Csak a békében és jólétbe szülni, sem tutti, mert ha az ő életébe tör be a háború akkor nem tud mit kezdeni vele.

2022. febr. 26. 07:12
 2/37 anonim ***** válasza:
74%
Jaj ezek a mai világra " okoskodások... Képzeld el,hogy mindig van valami baj a világban. Nézd csak meg mikor születtek a szüleid nagyszüleid..
2022. febr. 26. 07:20
 3/37 anonim ***** válasza:
21%
Csak nem mindegy, hogy a szomszéd haboruzik vagy mi is belekeveredunk. Szerintetek az ukrán nők most h szülnek? Ovohelyen? Ezt akarjátok ti is? Akinek kicsi esze van, az most vár a teherbeesessel
2022. febr. 26. 07:27
 4/37 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a mostani anyukák között elég sokan születtek a 90-es évek első felében, amikor a déli szomszédaink lőtték egymást. Én akkor már kicsit nagyobb voltam, tudjátok, mennyire befolyásolta az életünket? Semennyire.

Azt is hülyeségnek tartom, amikor a klímaválsás meg a covid miatt nem akar gyereket valaki de az még érthető, hiszen közvetlenül érint minket. De azért, mert a szomszédban van egy téged semmiben nem befolyásoló háború?

2022. febr. 26. 07:37
 5/37 anonim ***** válasza:
92%
Erről olvastam korábban, hogy a gyerek vállalási kedv általában fordítottan arányos a jóléttel. Tehát több gyereket vállaltak mindig is nehezebb körülmények között, mint amikor minden adott. Úgyhogy nem szokatlan dolog. A korábbi háborúk alatt is születtek babák.
2022. febr. 26. 07:41
 6/37 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez tipikusan "jó kifogás sose rossz". Azok azok emberek mondogatják ezeket az érveket, akik alapból nem akarnak gyereket, de kell valami, amivel megmagyarázhatják, mert felvállalni nem merik, hogy egyszerűen csak bem vágynak rá.
2022. febr. 26. 07:45
 7/37 anonim ***** válasza:
79%

"Akinek kicsi esze van, az most vár a teherbeesessel"

Ugyanezt tolták egyesek 2 évig a coviddal kapcsolatban. Hamarosan recesszió jön, akkor az lesz az ok, miért ne vállaljunk gyereket.

Ha az ilyenekre hallgatnék, egy gyerekem sem lenne.

2022. febr. 26. 07:57
 8/37 A kérdező kommentje:
2 eves a kisebbik gyerekem. Eddig nagyon akartam harmadikat, de most valahogy elbizonytalanodtam. Nem lennek en sem a terhes ukran nok helyeben.
2022. febr. 26. 08:02
 9/37 anonim ***** válasza:
68%

Áruld már el, kérlek, miben befolyásolja a te terhességedet és szülésedet, hogy egy ukrán asszonnyal épp mi van? Nem lesz neki semmivel sem jobb attól, ha te nem szülsz.

Egyáltalán nem kötelező gyereket vállalni, se elsőt, se harmadikat. Magaddal viszont csak jót teszel azzal, ha kimondod, hogy azért nem lesz több, mert nem szeretnél, és nem ostoba kifogásokat gyártasz.

2022. febr. 26. 08:08
 10/37 A kérdező kommentje:
Nem lehet tudni meg, hogy mi lesz ennek a kovetkezmenye. Te biztosan tudod allitani, hogy nem fog tovabbgyuruzni?
2022. febr. 26. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!