Mivel telik egy estétek?
Figyelt kérdés
Viszonylag hamar kidőlnek este a gyerekek, férjem sokszor dolgozik műszakban. Eddig rengeteg sorozatot néztem de telitődtem. Kíváncsi vagyok nektek mivel telik egy estétek amikor már nincsenek egyéb feladatok (háztartás, rendrakás stb)2022. febr. 23. 22:56
1/6 anonim válasza:
Netezek. Ferjem nincs , ugyhogy ha a gyerekek alszanak (8-9 korul) akkor meg ejfelig netezgetek,raszoktam a hangoskonyvre kozben.
2/6 anonim válasza:
Minden este étterembe megyünk, nekünk ez romantikusabb, mint itthon gyertyát gyújtani. Mire hazaérünk már alszik a gyerek, pezsgőfürdő, testápolás, masszírozó fotel, házimozin megnézünk egy filmet, beszélgetünk, borozunk, aztán összebújunk.
3/6 anonim válasza:
Én aerobikra járok. Igaz nekem este már itthon van a férjem így 8kor eltudok menni.
Egyébként általában netflix, vagy simán netezek, gyakori, YouTube, tiktok mikor mihez van kedvem
Vagy este csinálom meg a házimunka egy részét hogy másnap kevesebb legyen
Vagy hamarabb lefekszem aludni 😅
4/6 anonim válasza:
Ha éjszakás a férjem, olyankor is tanulok. Emelt érettségire készülök, szeptembertől főiskola. A 2 éves 8 után alszik.
5/6 anonim válasza:
Olvasok, tanulok, beszelgetunk a ferjemmel, Smith Andi, Brooke Castillo es Hubermanlab podcastokat hallgatok, jogazok, beulok egy kad vizbe, zenet szerkesztek.
6/6 anonim válasza:
Főzök,sütök valamit.Többnyire olyasmit amit szeretek,de más nem eszi meg nálunk,vagy másnapra készítek valamit..
Kutya szőrét is ilyenkor fésülöm át,leülök a számítógéphez vagy csak szimplán pihenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!