Most van negyed 10. Anyukák mostantól hogy telik az estétek, mit csináltok még?
Most készülök fürödni,elmerülök a kádba.
A 8 hósom már alszik,apa tv-zik,én pedig végre örülök,hogy kicsit relaxálhatok a kádban.
Aztán még beszélgetés apával az ágyban,és szundi. :D
Nálam 10-ig netezés + tv-zés van, utána jön haza a férjem (10-ig dolgozik), ekkor kiülünk együtt a konyhába és megvacsorázunk, közben beszélgetünk, majd megfürdünk, és kb. 11-fél 12 körül kerülünk az ágyba.
Ez csak minden 2. héten van így, mikor apa délutános (mint pl. most is), mikor délelőttös, akkor már ilyenkor megfürödve és jóllakva ülök a gép előtt. Olyankor fél 11-kor már ágyban vagyunk. Ha valami jó film/műsor van a tv-ben, az persze változtat a programon, de az ritka.
Semmi extrát nem csinálok már ilyenkor, házimunka max. annyi, hogy összehajtogatom a ruhákat, elmosogatok, de semmi más, ezt is csak akkor, ha napközben már valamiért nincs idő rá.
nemrég jöttem ki a gyerektől, elbóbiskoltam mellette :)
most netezek kicsit, letöltök egy filmet, aztán felkeltem apát, mert ő már kidőlt a tv előtt, de még nem fürdött :S
majd megnézzük a filmet és alszunk. vagyis általában bekapcsoljuk a filmet és elalszunk az első 20 percben :D
de csak most van ilyen lazaság, szabin vagyok, gyerkőcöt kivettem a hétre az oviból, amúgy ő 8kor fekszik én meg 10kor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!